Zivko 299 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomoc , da li je neko ulazio iz Albanije u Grcku.Planiram za Lefkadu pa ne bih opet autoputem do Soluna jer sam se skoro vratio iz Atine pa bih malo da promenim.Hvala unapred ,svaka informacija je dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ides do Dirokastro i to ti je to. Preso nekoliko puta.Moje pitanje je jel ides kolima ili motorom.Kolima je po meni promasaj.Bolje na Bitolj pa Kastorija.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 23, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motorom.Prolazio sam ja taj prelaz i ranije i to od Ksamila na skelu i dalje, nego neznam sada zbog korona situacije da li nas Grci pustaju tu da udjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 23, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde,vozeno pre 10 tak dana Balkan moto-tour rally 2021 By aky, July 14 in Putopisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 25, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa ulaskom iz srbije u bugarsku,jel traže vakcinaciju nekim određenim vakcinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5708 Napisano Jul 25, 2021 Drug član, 824 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prvo moraš iz Albanije u Grčku...posle sve može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa ulaskom iz srbije u bugarsku,jel traže vakcinaciju nekim određenim vakcinamaUlazis sa bilo kojom vakcinom. Ja bio pre 2 nedelje.. a za decu preko 5 godine pcr ili brzi test. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...