Blackbite 7 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ma volim ja crnu.. nego ova nije metalik i uvek je mrtva... i kad je motor chist i ispoliran i sve i kad je prljav uvek isto izgleda... Jos bolje. Manje posla oko ribanja. ;D Mozda da bude crno-plav, crno-crven, ili tako nesto. Onda te ne bi smarali za saobracajnu, samo ne znam da li bi to valjalo na oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad me jedino ta saobracajna sprechava,lenj sam ja jako... Videcu u ps u ovih dana... svejedno ima josh jedno mesec dana do farbanja sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Odneses u neku agenciju za registraciju, i oni ti to sve zavrse. Evo npr u moju xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad me jedino ta saobracajna sprechava,lenj sam ja jako... Videcu u ps u ovih dana... svejedno ima josh jedno mesec dana do farbanja sigurno.. Farbaj ga pred registraciju. Onda tehnički plaćaš u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan A shto ga ne ofarbash ko KTM u narandzasto ... iskopiraj sharu sa Duka npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,em shto ima vec takav jedan u gradu... a i nem pojma.. ne svidja mi se ta boja toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A shto ga ne ofarbash ko KTM u narandzasto ... iskopiraj sharu sa Duka npr Definitivno najjace resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...