Aca035 36 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Evo namontirao sam ih prekjuce i stigao na brzaka da se javim i da ostavim i koju sliku. Ovih dana cu ostaviti i video cisto ako nekog interesuje da cuje zvuk. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas tako zamisljao da si postavio Vrlo lepo. Trebao si i da slikas dok si kacio, da mi neiskusni ucimo od nekog ko to zna A zvuk... mogu misliti... milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas tako zamisljao da si postavio Vrlo lepo. Trebao si i da slikas dok si kacio, da mi neiskusni ucimo od nekog ko to zna A zvuk... mogu misliti... milina A imam Sliku samo motora bez auspuha.Zaboravio sam da slikam u toku rada. A namestanje je prosto Sskines stare auspuhe i stavis nove.Samo ih navuces.:-):-) Mogu da budem profersor znam:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Octobar 12, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Daj taj video moze i audio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Strava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan komso da se nisi ti vozio danas po gradu, jedan je urlao celo posle podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan komso da se nisi ti vozio danas po gradu, jedan je urlao celo posle podne Pa mora covek da isproba... (eto vidis, Aco, ne mogu ti svi biti rodjaci ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan komso da se nisi ti vozio danas po gradu, jedan je urlao celo posle podne Sinoc sam urlao bez prigusivaca:-):-)A danas moguce ali se nisam nesto mnogo vozio po gradu bio sam do rtnja ali sa prigusivacima:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Octobar 12, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li se sa tobom mimoisao izmedju Cuprije i Paracina danas oko 15h, 15:30 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,jel nije tajna koliko je novcanica ovo zadovoljstvo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,jel nije tajna koliko je novcanica ovo zadovoljstvo??? Mislim da je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da jeste... :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Preko koga si narucio? Ja sam moj narucio iz KDM-a,i evo vec dva meseca ih cekam > Sutra cu verovatno da povucem depozit od 100 e koji sam ostavio i a u p..u materinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li se sa tobom mimoisao izmedju Cuprije i Paracina danas oko 15h, 15:30 ? hmmm moguce.Samo sto sam ja vozio r1 a otac fazer-a.Predpostavljam da si ti bio na Africi javio sam ti se na putu paracin cuprija.Ako si to bio ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,jel nije tajna koliko je novcanica ovo zadovoljstvo??? Izasli su me 390 evra ne nekom popustu.Tako da i nisam lose prosao mislim da su 540 ovako bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj narucio iz KDM-a,i evo vec dva meseca ih cekam Sutra cu verovatno da povucem depozit od 100 e koji sam ostavio i a u p..u materinu ja sam u KDM-u na auspuh cekao TRI MESECA!!! razmisljao se da odustanem posle dva meseca ali mi je vlasnik dao 10% popusta i sacekao sam ga. kad sam montirao auspuh sve sam zaboravio i kez od uha do uha!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Preko koga si narucio? Ja sam moj narucio iz KDM-a,i evo vec dva meseca ih cekam > Sutra cu verovatno da povucem depozit od 100 e koji sam ostavio i a u p..u materinu Ja sam ih uzeo u KDM.Imali su ih na lageru i uzeo odma.Moj ti je savet da potrazis jos nekog ko ih ima kod nas ali na lageru.Ili imas soluciju da porucis iz nekog kataloga.Louis gerke polo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u KDM-u,da povucem avans ali mi je Deki dao ponudu koju nisam mogao da odbijem ;D ;D ;D ....tako daaa,Leo se i dalje ceka,sada po mnogo povoljnijim uvijetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se extra isplati cekati auspuh,valjda cu i ja cekati kad budem planirao da narucim,pa da dobijem posebne uslove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 3-4 nedelje, stigao je i moj LeoVince ;D ;D ;D Montaža verovarno sutra, a biće i slika, naravno. Ako se pitate koliko je koštao, odgovor je 385€ u Italiji + 20€ za prevoz, znači 405€. Kod nas košta 462€ i isto mora da se čeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Lepi primerci , lepo izgledaju a tek chuju josh bolje ... Ja cu prvo do Roberta pa posle cemo weedeeti .. Sa srecom grmeli po kraju i shire.. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Robert pravi super, video sam puno slika, ali je Fazer malo specifičan. Em ima dva komada, em stoje unutar repa, malo je pipavo da se naprave sve ove krivine i zezalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 13, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Robert pravi super, video sam puno slika, ali je Fazer malo specifičan. Em ima dva komada, em stoje unutar repa, malo je pipavo da se naprave sve ove krivine i zezalice. Tako je. I jos imas homologaciju da mozes sa njima i na kraj sveta, db-prigusnice koje nisu za ignorisanja. A homologacija je bitna, i to ce tek da se vidi koliko u vremenu koje nam dolazi... Cestitke, i daj slike+video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan E sada si dobio nov motor ;D ;D ;Dvideces 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...