Djipalo Junuz 3 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 X dct Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pomagajte. Pukla mi je bočna nogara (ćopava) na Hondi NC 750 X (2015.) Ne vredi je variti, jer je već bila varena (što sam tek skontao kad je pukla na pola) Gde mogu da nadjem dobro očuvanu polovnu? Ili novu, ako nema polovna? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Rumi jednog što radi polovne delove za NCa ali nije baš jeftin 0654219911Pitaj i u Delti ili nekom drugom Ovlašćenom servisu, možeš da naletiš i da se prijatno iznenadiš...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djipalo Junuz 3 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 X dct Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam baš juče tog momka u Rumi, nema nogaru. Pitaću i u Delti ili Stojanovu. Hvala MF! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...