Tarmi636 578 Napisano Jul 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovome nije mesto ovde i izvinjavam se. Nisam znao gde bih okacio, a trenutno je ovo aktuelna tema. Ogranicen sam i zbog postova na komentare u Prodajem. Ako neko od admina moze da prebaci gde treba. Radi se o humanitarnoj akciji za malog Boska iz Novog Sada. Jedan gospodin prodaje motore u njegovo ime. Pare na racun, a po kljuceve kod gospodina Nemanje Ugresica. Budi Human - Humanitarne licitacije. Tu stoji objava kao i slike motora, prevelike su da bih ih ubacio. "Prodajem motore za Boska. Malom Bosku je sve losije. Moramo da reagujemo sto pre i jace jer je mu je stanje alarmantno. Molim vas da reagujemo kao i uvek. Prodajem za Boska Honda cx500-10.000e Yamaha Virago 535- 2.500e. Kod mene po kljuceve i saobracajnu, a novac na njegov racun. Molim vas za share i obavezan sms 1032 na 3030." Promenio Jul 13, 2021 član Tarmi636 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Tarmi636ne trebaju ti oglasi, postoji odeljak za takve akcije, probaj da postavis temu tamo: Akcije Motociklista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jul 14, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @cikamike blokirano mi je komentarisanje tamo sve dok ne budem imao 100 postova. Pravila foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jul 14, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, cikamike je napisao: @Tarmi636ne trebaju ti oglasi, postoji odeljak za takve akcije, probaj da postavis temu tamo: Akcije Motociklista Nisam video ovo, hvala na informacijama. Evo uspeo sam da ucitam i sliku. Screenshot je. Koga zanima, moze kontaktirati i vlasnika za vise slika i informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...