Jump to content

Moto Zajednica

PRIZNAJMO SEBI GDE GRESIMO U VOZNJI !

Recommended Posts

• Drug član, 1736 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Najveca mi je greska sto sto uhvacen u kovitlac obaveza i neprilika tokom dana pustim da me oluja ponese i nije stvar brze voznje, jer nikad ne jurcam jer cuvam i sebe i motor al je je ista ne bezbedna, jer mi padom koncentracije nisu sva cula ukljucena :( E sad sto stariji to iskusniji pa se trudim da ne dozvolim sebi da upadnem u vihor i nevreme.Svakim danom se trudim da ovladavom sto boljom vestinom bezbedne voznje i zaustavljanja kao i samo kontrole koja je jako bitna i zbog nas i zbog drugih 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Najveca mi je greska sto sto uhvacen u kovitlac obaveza i neprilika tokom dana pustim da me oluja ponese i nije stvar brze voznje, jer nikad ne jurcam jer cuvam i sebe i motor al je je ista ne bezbedna, jer mi padom koncentracije nisu sva cula ukljucena :( E sad sto stariji to iskusniji pa se trudim da ne dozvolim sebi da upadnem u vihor i nevreme.Svakim danom se trudim da ovladavom sto boljom vestinom bezbedne voznje i zaustavljanja kao i samo kontrole koja je jako bitna i zbog nas i zbog drugih 8)

Sto si u Avataru napisao ono? pre je bilo wroom wroom a sad..... sta se desilo pa si se iznerviro? aj offni samo na trenutak:)

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Sto si u Avataru napisao ono? pre je bilo wroom wroom a sad..... sta se desilo pa si se iznerviro? aj offni samo na trenutak:)

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22692.0

Chitaj i chudi se ako vishe bilo shta u ovoj zemlji mozhe da te zachudi.

• Zainteresovan, 830 postova

Svaka cast, vrlo pametna tema!

1. Nemam svu opremu koju bih trebao. Iskreno, upinjem se iz sve snage da je nabavim, ali ne ide, troskovi su prosto preveliki. Uzeo sam jako dobru jaknu, imam jet kacigu ali treba mi full face, imam dobre rukavice i cizme. Pojas ne skidam. Trebaju mi dobre pantalone. Jbg, sad kad ispisah sve ovo, kapiram d austvari i imam prilicno opreme, ali kapiram da nikad nije previse, noge umeju jako da stradaju u padovima!

2. Koncentracija, uz rizik da se ponavljam. Predprosli vikend sam sa ekipom sa foriuma isao na Djerdap, presli smo 400 km bez i najmanjeg excesa. Onda ponedeljak posle toga, ugrejem motor, sve se skockam, tad jos nisam imao jaknu s aprotektorima i rukavice, nego samo obicnu jaknu. Krenm 200 m od zgradi i krenem da obilazim kolonu preko pune, greska. Pritom full dekoncentrisan, nesto se nije dobro ugrejao, pa s ekoncentrisem na zvuk motora, da vidim sta se desava. Do pola sam prodsao pored jedne mazde, kad ona, bez migavca, krene u polukruzno i pravo pred mene, ja po prednjoj, proklizam i bup u vozaceva vrata i odbijam se na levo i na ledja. Ogulio sam lakat, niej strasno i ne bi se desilo da sam imao jaknu sa protektorima. Ona noga desna sto je bila do auta se izgulila na tri mesta, ali na jednom mi se rana inficirala, sad piejm antibiotike i mazem kreme, nece prodje vec 15 dana. Tako da i oprema i koncentracija i postovanje porpisa, inace, pitanje je dana...

Kada se putuje negde dalje, covek je svestan rizika puta i skoncentrise se. Ali po gradu, kao ma samo do coska, ovo, ono, misli povuku i PAP, desi se! Mislim da s ene moze dovoljno paziti, saobracaj u gradu je mravinjak, i vozaci su dekoncentrisani, neko je upravo dobio otkaz, neko je juce saznao da mu se sin drogia... svasta, ako mi ne pazimo, drugi nece sigurno!

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ja se mnogo okrećem za ženskim dupetima i primetio sam da mi je par puta malo falilo da se zakucam u kola ispred, ali na svu sreću kawa dobro koči :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja