kepo 4527 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je za utehu, meni su pozajmili kombi pun robe na odredjeno vreme, koji sam naravno morao da otkupim. Sve se odigralo kao na filmu, al smo se toliko jebavali telefonom da je na kraju malo falilo da odemo na pivo i rukujemo se. Cak me covek naterao i da ja njih razumem sto su to uradili, kaze "jebi ga buraz, tvoja nepaznja moje paznja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokušavam i dalje,mada sa malo nade da će nešto biti. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cuda su moguca , bas kad se najmanje nadas i nista ne ocekujes, pa svim srcem navijam da ti se konjic vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan DANAS SE NAVRŠAVA 2 MESECA OD KAKO SU MI UKRALI MOTOR. IZGLEDA DA SAMO ČUDA MOGU DA MI POMOGNU ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan DANAS SE NAVRŠAVA 2 MESECA OD KAKO SU MI UKRALI MOTOR. IZGLEDA DA SAMO ČUDA MOGU DA MI POMOGNU ! ja ti ih zelim,cuda, samo da ga nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jako je mala šansa da se bilo šta namiriše pre proleća, nažalost. I dalje ne kapiram mozak koji je ukrao motor koji preko košta par stotina EURa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu obratiti paznju... pa kako bude... Zelim ti puno srece u pronalazenju svog motora... jer ti je sada samo sreca potrebna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA GROFE NA TRUDU ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Malo je simptomaticno ,sto obe kradje koje su prijavljene ovde su kradje starijih motora,a to je problem,zato sto hiladu posto odlaze u delove i kroz delove,jer nece neko da krade motor koji ,da niko nerazume pogresno,motor ukraden u Novom Sadu Yamaha Tenere ,na trzistu polovnjaka vredi oko 1800-2000€ ova suza slicno,sigurno niko nece zvati i traziti 2000€ za otkup gmazovi traze po 5000€ za vozila vredna 15000-2000,Zato mi je i krivo sto nekako mi sve smrdi da je to odma rasklapano,mada sto se tice Novog Sada je u pitanju klasicna inpulsivna kradja ,dao je motor za 100€ da kupi gudru,pa tip na slici je u sorcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 22, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dacho žao mi je što ga nismo ipak pronašli, jbg. ličio je makar. Nadam se da će isplivati odnekud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije me dugo bilo iz tehnickih razloga. Nadam se da ovo vreme nece dugo potrajati,a onda . . . Suzuki ili neki drugi videcemo.Dok je zelje naci ce se i pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan uh, gadan osecaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan zna se kako se resava lopov kad ga uhvatis..nema panduri nema nista...zavezes govno za motor i vuces ga po putu,posle mu amkazama za vinograd odseces sve prste i jezik...a posle ga ogluvis jakim pucnjevima pored uva...oi pustis ga...kako bi im jebo mamu da meni dignu motor...Dragance iz Zajecara(hammer na forumu) zna kolko volim svoj motor iako je to ATX... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_RaShA_ 56 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ma gowna lopovska treba pobiti!!! To treba tuci dok ne propisha krv!!! ] Mom drugaru su ukrali bajs i vidim coveka na njegovom bajsu i pratim ga do kuce, kazem drugaru gde je bajs kako lik izgleda on deb nije hteo da ide kod tog lopova!!! Pa da se meni tako desilo i da znam gde mi je bajs ja bio otisao i ubio ga od batina!!! Razlog sto nije hteo da ide da trazi bajs kupio je nov!!! Ovaj moj drugar je ispao jos veci deb!!! :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 19, 2009 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u potrazi, ja nemogu ni da zamislim sta bi radio da mi se to desi, 2 godine rintam za motor i jos da mi ga ukradu, puko bi totalno :'( Samo, nadam se da ce taj ko ti je ukrao Suzukija da se ubije sa njim, da ze zakuca pod neki kamion i da polaaako umire bar nedelju dana u naaajtezim mukama...skot!!! CRKNITE DUSMANI - kradljivci motora!!!!!!!!!!!! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan realno gledano ovaj motor je mogao da ukrade samo neko ko ima isti ali u losijem stanju...motor nema neku materijalnu vrednost tako da nema lopov nista od prodaje istog a takodje ni od pokusaja vracke. Pogledaj po skupovima kad pocnu modele kao sto je tvoj mozda natrcis na neki deo prepoznatljiv samo tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan VELIKO HVALA DRUMSKOJ LISICI NA POKUSAJU,MADA MI JE DAO LAZNU NADU IPAK HVALA. SVAKAKO I ONIMA KOJI SAMO POGLEDAJU, I TO JE NESTO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni je strašno žao kada čujem da je neki motor ukraden ili namerno oštećen jer svaki motor bilo star ili nov za svog vlasnika ima veliku vrednost. Jesi li imao neku zašttu, lanac ili nešto sl.? Kada se to desilo, danju, noću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monster888 0 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: požega hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan U Slavonskoj Požegi sam. Motor je bio obezbeđen i ukraden je posle 23 sata pa do ujutro i pred zgradom u Borči. Inače sam ga tu držao celo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Sh to reche neko dabogda taj ko ga ukrao crko u najgorim mukama. gde si u borchi i ja sam iz borche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kAko ti je bio obezbedjen motor konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monster888 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: požega hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan za pronalaženje tog suzukija slijedi adekvatna nagrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachaGSX 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Borci centar 1 preko puta doma zdravlja. Monster888 mi je rodjeni brat i iznenadjen je koliko ljudi je posetilo oglas. Svakako da bi nagradio nalazaca i ja,ali on je sam predlozio i bice tako. Hvala monster888 vidimo se skoro ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni je najzanimljivije, da je ovde prijavljeno par ukradenih motora na sajtu i niko od vlasnika nece da kaze u detalje KAKO JE MOTOR BIO OBEZBEDJEN ...jel imao alarm, jel bio na svetlu, jel imao disc lock, jel bio vezan sajlom, jel bio vezan lancem, koja sajla, koji lanac, koji katanac, jel bio zakljucan volan, jel imao ciradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...