acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Maksimalna brzina 305km/h, agregat radijalni twin pod 45 stepeni, menjač sa 5 brzina. http://thekneeslider.com/archives/2008/10/08/2009-confederate-fighter-from-neiman-marcus/ http://thekneeslider.com/archives/2008/10/10/2009-confederate-c120-renaissance-fighter/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv pristup dizajnu, ali nije moj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se samo kako li je bilo tom test vozaču koji ga je vozio do 300, kad motor nema nikakvu zaštitu od verta, a i interesuje me kako je stao s'obzirom da ima samo jedan disk napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se samo kako li je bilo tom test vozaču koji ga je vozio do 300, kad motor nema nikakvu zaštitu od verta, a i interesuje me kako je stao s'obzirom da ima samo jedan disk napred Postoji samo jedan odgovor - nisu merili outdoor (kako se to kaze na srpskom?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a gde su mu oklopi... rep... i sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako je ovo udobno voziti ;D Da ovo nisu mozda ameri smislili. To na njih lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 11, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetna korist od max brzine na papiru, kao i vrlo praktičan dizajn uošte, a i zaštite od vlažnog puta, ovog manekena u sakou. A i poznat mi nešto taj radijalni twin od 45 stepeni.... odakle li je...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno da je najveći broj customa namenjen izložbama i salonima. Taj deo mi nikako nije jasan, ako već uložim trud da napravim lep bajk, ne razumem zašto ga ne bih napravio tako da mogu da ga vozim svakodnevno. Ali, očigledno se mi razlikujemo od Amerikanaca bar u tom praktičnom delu. Verovatno imaju gomilu motora, pa im se onda može da imaju i za izložbu i za svaki dan, mada neki i ne voze motore svakodnevno iako se bave motorima, recimo OCC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 11, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan nije po mom ukusu i nema shanse da bi pomislio da sednem na isti, ali moram priznati da stvarno izgleda revolucionarno , kako ce se pokazati ostaje da vidimo. glupi su svi komentari o kvalitetu i dizajnu . sam izgled i materijali koji su korisceni govore za sebe. te mogu samo pohvaliti izbor agregata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Firma Confederate (naravno USA) radi jako inovativne dizajne, imajući u vidu da je uglavnom koncentrisana na moto tržište. Motorcikli kioštaju kao svetog petra kajgana, ali svojim vlasnicima (naravno ne i vozačima) daju jednu vrstu ekskluzivnosti, koju nemože da im pruži nijedan klasičan projekat . Meni se generalno svidja njihov minimalistički pristup dizajnu umetnina koje liče na motorcikl, i kao takvi imaju svoju svrhu, UMETNOST ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi koliki lanac, garant su spojili dva, pa malo skratili ;D Ali, verovatno je revolution u pravu, ovo mu dođe neka umetnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve nesto gledam, i ne vidim. Gde mu stoji kutija za prvu pomoc, reflektujuci prsluk, rezervne sijalice,...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma izgleda super samo... siguran sam da je jaako udoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovo rado vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovo rado vozio I ja... do prodavnice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja... do prodavnice ;D Idi, bre, pa da ti kazu da ti je motor toliko jadan da ni do prodavnice ne moze da stigne, a da se ne raspadne (sta ljudi znaju da to treba tako da izgleda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi vozio R-a... Ovaj bi vozio! Jest ruzan ko G*vno ali ima neki shmek koji ostali nemaju. izgleda mi nekako mushki i pre svega nema oklope shto mi je jako bitno. Sa oklopima mi motori izgledaju ko igracke. mora agregat da se vidi i tacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...