lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam našao vremena da neke stvari sortiram u podrumu a poklapa se sa mojim dolaskom u Srbiju i red je da ih prosledim dalje. Neću da zahtevam bilo kakva dobročiniteljska dela u zamenu za poklone jer smatram da ko hoće, učiniće i pomoći će, ko neće, šta ja tu mogu. Imam svoju decu i njih učim pameti, tuđu neću. Dosta popovanja, što bi se reklo, ne rise Dragane, pređi na stvar. Prvo, kaciga HJC. Moja prva kaciga iz 2010. godine, "Fullface", bez "Pinlock"-a i sa dodatnim zatamnjenim vizirom. Nigde pocepana i oštećena. Redovno održavan enterijer. Kompletne obloge se izvade i operu a to sam redovno činio. Plus uvek nosim potkapu, tako da... Veličina XL. Jeste, glavonja sam. Znam da je više nikad neću nositi jer na novoj imam "Pinlock" i neću nazad. Druga kaciga je, Steelbird. Jeste, dobro sam napisao. Kupljena u Indiji 2014. godine. Ušao u radnju, probao je, taman i kupio je. "Flip-up", sa sunčanim sklopivim dodatkom. Posle probanja je nisam više uopšte koristio jer su svi planovi o nekoj vožnji propali pa sam je samo doneo u Evropu. Cene ovih kaciga su smešne ali samo nama, Indijcima su poprilično nedodirljive. Kvalitet i koliko čega može da istrpi, pojma nemam. Uzeo sam najkvalitetniju koju sam našao i smatram da je taman za nekoga sa manjim skuterom ko se vozika po gradu. Bolje neka zaštita nego nikakva. Veličinu pretpostavljam da je XL jer mi je taman kao HJC. Rukavice. Letnje. Uzete u istoj radnji u Indiji gde sam uzeo i kacigu. Probao i nikad više nisam nosio. Veličina? Pojma nemam, pretpostavljam XL jer su mi te veličine trenutne rukavice. "Last but not least" je nosač tablice. Metalni, obojen u crveno, led osvetljenje je u kesici. Na koji motor odgovara, ne znam. Ja sam ga planirao za moju VFR ali sam odlučio da je ipak zadržim što je moguće bliže originalnom stanju. Odakle mi? Ne sećam se, može biti i da je sa Alija, zaista ne znam ali se čini solidnom. Fotografije slede. Pišite ovde, pp, svejedno. Fotografije slede. 10 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan HJC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steelbird Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nosač tablice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Jul 7, 2021 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nosac tablice ako moze, da obradujem Suzany. HvalaSent from my SM-A202F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano Jul 7, 2021 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za belu kacigu (ne za mene) nego za naseg siromasnijeg drugara, ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Jul 7, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo Hjc kacigu....Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto iako nema veze sa motorima, na poklon je pa da ne otvaram novu temu. Dobio sam i ja na poklon ali sam u međuvremenu batalio cigare skroz. Humidor za cigare sa ovlaživačem unutra i pokazivačem vlažnosti na kućištu. Tečnost za ovlaživač nemam. Staju i velike cigare a sa pregradom se fino spakuju i manji cigarilosi. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 7, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice Nisi napisao kako preuzeti, gde? Ili mi je promaklo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. U pravu si. Biće u Beogradu pa kako dalje, ne znam. Dalji dogovor kuću gradi, rekao bih. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 7, 2021 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko već nije zatražio humidor dok ovo pišem, prijavio bih se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Jul 7, 2021 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Preteche me 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo beše brzo i efikasno. Hvala svima koji su se javili. Zaključavam temu. 6 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema je ponovo otključana. S razlogom. Još dve stvari imam da poklonim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna. Moja prva jakna. Kupio sam je kad i onu HJC kacigu. Bila je na neverovatnom popustu u "Polo" prodavnici i služila je dok nisam položio. Posle je nisam obukao jer joj se postava NE skida. Nisam tražio nekog krojača da to radi i menja. Ima sve štitnike (leđa, ramena i laktovi) i nema oštećenja. Veličina i izgled, evo slika. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone. Vode se kao letnje. Nemaju postavu. Kupio sam ih pre dve godine, slučajno u prodavnici "Louis". Gledao sam nešto drugo, ove bile na popustu a posle shvatim da mi ne stoje. Nemaju štitnike, ni na kukovima, ni na kolenima. Nisu ni nošene. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene mi se svidjaju pantalone, pa da se prijavimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za jaknu se javio kolega preko PP sa malo postova pa nije mogao ovde. Hvala još jednom i opet ključ. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet poklon, samo što sada veze nema sa motorima. Pumpa za izvlačenje mleka kod dojilja da im ne bi oticale grudi i izazivalo nesnosne bolove. Korišćeno, jeste, ispravno i čisto, jeste. Ako neko poznaje neku kojoj bi ovo bilo od koristi, neka se javi. 10 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodatno sedište za bebe/malu decu. Koristili smo ga kao putnu vrijantu ali je ubrzo postalo stalna postavka. Sklopivo je a pomoću kaiševa se lako pričvrsti na bilo koju stolicu. 17 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Potroših sve plusiće, svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se koristi kao auto sediste ili je bas kao dodatak stolicama i vec postojecem sedistu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne može u auto. Dosta je visoko za auto-sedište, ne znam ni kako bi bilo pričvršćeno u kolima. Predviđeno je za stolice u trpezarijama i slično. Dok je dete malo, ima i svoju ploču za hranjenje, a kad malo poraste može da jede sa stola. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...