Cone12345 21 Napisano Jul 7, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hitno mi treba pomoc, otisao mi regler na kawi er6f, a ja sam u Tivtu u Crnoj Gori.. Imate li predstavu gde da nadjem deo i kod koga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Jul 7, 2021 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desilo pre 15 godina. Ako se ne snadjes, kupi naj jeftiniji akumulator za auto, onaj od 45A (ili koji ti vec za kola koristiti moze) . Ako si sam vezi ga na zadnje sediste i pici kuci. Tako na "zivu" struju.Za povezivanje do tvog koristi 6m2 licnasti kabl.Ima na forumu negde, bez problema se dovezoh iz Sutomora do Kg tako, motor, cbr1000f.Sent from my SM-A202F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Jul 7, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Isto mi se desilo pre 15 godina. Ako se ne snadjes, kupi naj jeftiniji akumulator za auto, onaj od 45A (ili koji ti vec za kola koristiti moze) . Ako si sam vezi ga na zadnje sediste i pici kuci. Tako na "zivu" struju. Za povezivanje do tvog koristi 6m2 licnasti kabl. Ima na forumu negde, bez problema se dovezoh iz Sutomora do Kg tako, motor, cbr1000f. Sent from my SM-A202F using Tapatalk to za akum od auta san cuo al nisam bio spreman da experimentisem. Narucio ssm novi deo iz BG-a, ja se nadam u petak ga imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...