bajker71 10626 Napisano Jul 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Maločas probam da ga upalim, el. pumpa odradi svoje ali ne vergla. Dignem ćopavu i sa stisnutim kvačilom upali "na zub", kao i uvek. Ovim putem javno se zahvaljujem kolegama @00vladan i @Nenadbg88 na pomoći, ali i svima vama na savetima i pozitivnoj energiji koja mi je bila potrebna. Promenio Jul 6, 2021 član bajker71 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Jul 16, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, kako ide oporavak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10626 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pitanju kolega, bolje je puno! Još malo upredam dupetom dok hodam, ali opada otok na stopalu... Biće to ok. Promenio Jul 16, 2021 član bajker71 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, опоравак мотора, ко је за тебе питао? Нема тог асфалта који теби може нашкодити! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10626 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za oporavak motora ćemo videti. Lepo on pali i radi, nigde ništa nije ni iscurelo. Rekao bih da se nije iskrivio ali nisam siguran da ću imati više živaca da ga radim, da se jurim sa farbarima... Našao sam kod čoveka drugi far, cajgere i nihov nosač koji je iskrivljen, poluoklop. levi hebl sa tegom. Originalni vizir imam, faliće mi retrovizori i da se ponovo srede bočne plastike. Ne znam, žao mi je da ode u delove ali trenutno ja nemam energije da se zezam... Promenio Jul 16, 2021 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A da se proda tako zajedno sa kontaktom osobe koja ima sve delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10626 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve pomenute delove Slavko mi traži 190 evra, ugrubo izračunato. Danas smo baš pričali, sve ima osim retrovizora. Levi mogu i da spasim zamenom puknutog stakla (500 dinara). Još mi nisu bili iz osiguranja da procene štetu pa ga ne čačkam... Posle, ako neko hoće, lako ćemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Jul 19, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Vojo sta ti se sve ovo izdogadjalo. Nisam bio u BG-u 2-3 nedelje i tek sada vidim na forumu ovaj rasplet dogadjaja. Posto si danas poceo da radis verovatno nisi bio u mogucnosti da mi detaljnije objasnis preko poruka. Nadam se brzom i uspesnom povratku na dva tocka. P.S. Steta i za motor, taman si mu obnovio plastike. Moj motor sam upravo danas registrovao, pa ce valjda biti prilike da se napravi jos neki zajednicki krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...