Žaksi 8314 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2153 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82probaj da izguglaš,traži ,,S" ključ,ili na kupujem -prodajem.Ne verujem da je više od 1000 dindži.Pa posle se igraš do mile volje.Ne moraš da tražiš samo u moto delovima,u mašinstvu se dosta koriste ovakve matice.Ključna reč je ,,S" ključ.Da dodam,spoljni Fi matice ipak igra malu ulogu. Promenio Maj 17, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tražio c ključ i nalazim za 4500. Mnogo mi nešto to para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8314 Napisano Maj 17, 2023 Ne silazi, 2153 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sada sam razgovarao sa kolegom,pravili smo neku mašinu i ona je imala takve matice,poručili smo ključ i cena je bila 1700 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Brži sam u pisanju po forumu nego što treba. Jel to ovo Unior Teos - Ključ sa kukom za motorcikle - fleksibilni UNIORTEOS.COM Dodatak. Zove se ključ za ER navrtke. Ima svuda. Oko soma ipo. Hvala @gebee&co na savetu. Promenio Maj 17, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8314 Napisano Maj 17, 2023 Ne silazi, 2153 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82upravo to.Probaj samo nekako da izmeriš spoljnu meru navrtke,koliko možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem, ne baš puno, ovde se ne podešava ''tvrdoća'' amortizera nego preload, odnosno sag. Tu našteluješ koliko će motor da ''legne'' kada sedneš na njega i koliko ce da ostane još slobodnog hoda. Mislim da je neko univezalno pravilo da je SAG oko 1/3 hoda vešanja, ali goglaj ovo pa ćeš naći. How to Set Sag on a Dirt Bike: 14 Steps (with Pictures) - wikiHow WWW.WIKIHOW.COM Tips to easily measure and adjust your bike's sag The sag on a dirt bike affects how much the shocks compress when you're sitting on the bike and when the bike is sitting on the ground... I mislim da je mnogo lakše da se ova navrtka odvrne kada je zanji točak podignut 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6205 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1395 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ključ C WWW.VATROSPREM.RS Ključ C 7. Ključevi Premeris svoju navrtku , nadjes dimenzije ovakvog kljuca, malo utaanjis brusilicom. Samo ideja. Na CanAm postoji kljuc tj alat koji izgleda bas ovako, a sluzi za proidrzavanje Al remenice varijatora kad se odvija centralni vijak. Ja sam kupio veci kljuc C i pasovao je samo tako. Provozaj se do neke prodavnice koja to prodaje, pa probaj dal pase. Mislim da ce ti prodavci izaci u susret kad im lepo objasnis pa zamolis. Promenio Maj 18, 2023 član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da,taj sag se podesava.Posle toga odziv,rebound,al to je lakse,rukom se odvrce i zavrce.Klikne kad okreces. Mislim da nije normalno da mi opruga onoliko sabijena,ali ne znam dok se malo ne poigram sa tim. Izmericu navrtku sublerom i kljuc za taj promer,pa cu da namestim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...