deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje sam bio u Beogradu. Najvazniji razlog dolaska i boravka u Beogradu je bila nabavka moto opreme( za suprugu:jakne, pantalona, rukavica, stitnika kolena... , za mene jakne i pantalona, a za nas satora, i pojacanje bezbednosti parkiranog motora). U sledecih nekoliko poruka bice slike nabavljene opreme. Mislim da sam ovu opremu kupio po dosta povoljnim cenama, jer sam "zakacio" (bas dobre) sezonske popuste. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Juce predvece supruga i ja smo probali jakne i pantalone do Leska i nazad do K.M. (90-ak km) i iako je bilo sveze vece u odelima smo bili "kao u sobi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar pazar, super si ti to ukombinovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si odlican sator, Oregon 3 od Mc Kinley-a. Mozda si samo trebao da uzmes Oregon 4 jer u satoru treba da ima dovoljno mesta i za stvari kojih u slucaju bajkera ima vise (jakne, kacige, torbe...). Sator ima vodonepropustljivost 2000 za oplatu i 10000 za dno. Zelim vam puno prijatnih trenutaka u njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 10, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ti trebati uputstvo za montazu i odrzavanje? http://www.sportolino.de/artikelbilder/dokumente/aufbauanleitung_mckinley_oregon.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moze se reci da nisi dzabe dolazio u Bgd Daj malo informacija gde si kupio i koje su cene. Ne vidi se lepo na sliji ta IXS jakna ali ako je ona sa mrezicama na rukavima, ja sam je letos kupio i mogu ti reci da nije uopste za hladnije dane, dzaba joj tog uloska kad duva u pluca kao ludo. Jakne su "Salem". Imaju neke mrezice na ledjima (cini mi se) Ne nameravam da vozim motor kada bude hladno vreme-ako ne moram. Jakne su po 130 €, pantalone su (sa popustom od 40%) bile, prosecno, po 100 €. Bile su i dobre kacige, mozda smo trebali da kupimo po jednu, kao i obucu, jer bi onda imali 50% popusta na sve, sto bi dovelo do veoma, veoma povoljnih cena. A sator 3599,00 RSD (za ovakav sator manje od 50€ ??? ??? ) Kupio si odlican sator, Oregon 3 od Mc Kinley-a. Mozda si samo trebao da uzmes Oregon 4 jer u satoru treba da ima dovoljno mesta i za stvari kojih u slucaju bajkera ima vise (jakne, kacige, torbe...). Sator ima vodonepropustljivost 2000 za oplatu i 10000 za dno. Zelim vam puno prijatnih trenutaka u njemu! Hvala ti Lalajko Mislim da ce sator za troje imati uvek dovoljno mesta za nas dvoje. Nekad smo u satorima za dvoje,spavali po nas cetvoro(doduse kao prasici zbijeni), bez ikakvih problema, a ni stvari nisu bile napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih. Pazario sam i dve BJB majce za suprugu i dve za mene (po crvenu i crnu), kao i "kisne" cizme za suprugu. Kod Dzolaje kupih sprej za reparaciju guma (tek da pazarim nesto-kada sam usao u prodavnicu) Ma ko zna sta ce sve da izadje iz torbi, dokle se kompletno ne raspakujemo. Zato je dobar dzip. Mozes da ga tovaris-skoro bez ogranicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan rukavice su do j.ja i ja imam takve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ti trebati uputstvo za montazu i odrzavanje? http://www.sportolino.de/artikelbilder/dokumente/aufbauanleitung_mckinley_oregon.pdf Hvala ti drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan rukavice su do j.ja i ja imam takve Koliko je mogla moja zena nesto da zakljuci posle 90-ak km voznje- kaze da su fantazija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to model pantalona i gde si ih kupio? Posto i ja treba da uzmem pantalone ali nikako ne stizem da obidjem te radnje. Odgovor ces da dobijes na pp u ponedeljak, jer kada(jos malo) izadjem iz kancelarije necu da se vratim u nju do ponedeljka. Kidavela Bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @deki59 imam isti sator,odlican je btw,sto se nisi javio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan rukavice su do j.ja i ja imam takve Imam i ja iste i fantasticne su! Nije mi hladno iako je moja cirkulacija inace blagi uzas. Uz to nisu ni mnogo robusne, pa kad pada kisa zacas se navuku one gumene rukavice (od zadnjeg potopa moja obavezna moto oprema ) Odgovor ces da dobijes na pp u ponedeljak, jer kada(jos malo) izadjem iz kancelarije necu da se vratim u nju do ponedeljka. Kidavela Bato ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan @deki59 imam isti sator,odlican je btw,sto se nisi javio? Jedna od neispunjenih stavki mojeg potsetnika-pod obavezno. I moja je zelja bila da te upoznam, a preko tebe mozda i jos nekog Kineza Nisam bio ni daleko-u Dubrovackoj, a u subotu sam bio(skoro) i do Mirijeva Ali"raspored" mi je bio gust- a Skadarlija(svako vece) mi je budila sentimentalna raspolozenja, pa sam se osecao mnogo mladje, nego sto se obicno osecam ;D U planu mi je da, jos jednom, jesenas dodjem u Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lepu opremu ste kupili i još je isprobali i ona u potpunosti odgovara-Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @deki59 imam isti sator,odlican je btw,sto se nisi javio? Jedna od neispunjenih stavki mojeg potsetnika-pod obavezno. I moja je zelja bila da te upoznam, a preko tebe mozda i jos nekog Kineza Nisam bio ni daleko-u Dubrovackoj, a u subotu sam bio(skoro) i do Mirijeva Ali"raspored" mi je bio gust- a Skadarlija(svako vece) mi je budila sentimentalna raspolozenja, pa sam se osecao mnogo mladje, nego sto se obicno osecam ;D U planu mi je da, jos jednom, jesenas dodjem u Bgd. ma kapiram druze,nema veze drugi put! Samo si sada dva piva duzan,za kaznu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...valjda 4?? Khm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ma kapiram druze,nema veze drugi put! Samo si sada dva piva duzan,za kaznu ;D ;D ;D ...valjda 4?? Khm.... Ma nema problema Da se vidimo mi-pivo ce biti najmanji problem. arakis nije te zakacio ovaj virus valjda-pa kasljucas ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Octobar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zviždućem ;D Nije me zakačio, ja sam junačina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zviždućem ;D Nije me zakačio, ja sam junačina Drzi se za malo pa generacijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rale je neunistiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zviždućem ;D Nije me zakačio, ja sam junačina Drzi se za malo pa generacijo Svaka cast na kupovini i da vas dugo, dugo sluzi i molim te javi mi na PP gde si sve to kupio jer imam nameru da i ja moju lepsu polovinu obradujem, iznenadim. Postovani kolega Arakise, verovatno vam je to zvizdanje preslo u naviku zbog kacige koju posedujete , jer i ona zvizdi kao i vi! Sad ste ko braca Bajic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...