Đura77 0 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče svima, Potreban mi je nov auspuh za Kymco agiity city 50-2t, godina proizvodnje 2010. Tražio sam po netu nisam uspeo da nadjem. Za orgininal mi traže mnogo novca. Da li ne ko zna gde mogu na nadjem auspuh za navedeni model? Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... Neće da puste sa rezonatorom? Bedak....Jesi gledao u Moto Bike? Ima zamenskih koji su identični originalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đura77 0 Napisano Jun 28, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao kod njih na sajtu, nemaju za moj model. Sutra cu ih pozvati da proverim, mozda cu imati srec. Imam vremena do registracije jos koji mesec, taman da nadjem auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...