Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par profi slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par profi slika: Najezi se covek kad pogleda ovu drugu sliku :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Al si na prvoj uhvatio "debelog" kako hoce da me zgnjeci. Moras mi dati punu velicinu ;D Svima koji su okacili fotke hvala puno i naravno hocemo jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al si na prvoj uhvatio "debelog" kako hoce da me zgnjeci. Moras mi dati punu velicinu ;D Svima koji su okacili fotke hvala puno i naravno hocemo jos! Poslaji me e-mail na pp , pa ces dobiti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al si na prvoj uhvatio "debelog" kako hoce da me zgnjeci. Moras mi dati punu velicinu ;D Svima koji su okacili fotke hvala puno i naravno hocemo jos! Poslaji me e-mail na pp , pa ces dobiti slike. Posaljem ti sutra pivo a ti meni disc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da nastrada Irvas, i to na ocigled predsednika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al si na prvoj uhvatio "debelog" kako hoce da me zgnjeci. Moras mi dati punu velicinu ;D Svima koji su okacili fotke hvala puno i naravno hocemo jos! Poslaji me e-mail na pp , pa ces dobiti slike. Posaljem ti sutra pivo a ti meni disc Samo personal delivery... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno, drago mi sto sam pored humanog cina upoznao i ljude sa foruma. Pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gremline stavi sliku sa full rezolucijom, pa da klikne ko hoce da vidi. A ja hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kakvi su ljudi, od toliko Deda Mrazova svi bi Irvasa. Gremline, imamo li valjan foto dokument naše Irvasice? Znamo te, nisi stipsa, podeli utiske sa prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika napada na Irvasa je crop iz slike gde smo svi zajedno, sad cu da probam da je josh malo sredim. Nadam se da ce mi Hitman spremiti materijal koji je on slikao na svom uobicajen profesionanom nivou pa cemo postaviti jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i link za emisiju SAT u kojoj se spominje akcija BJB Deda mrazovi http://www.rts.rs/media/multimediaBoxPopup.jsp?mediaId=5330&itemType=podcast&storyTitle=САТ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Link iznad je za gledanje, ovaj dole za one koji zele da downloaduju. Jeste da je kratko, ali nama je znacajno http://www.rts.rs/upload/storyBoxFile/184689/Sat-2812.flv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Slika je stvarno extra+extra, da se uveliča i urami za uspomenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi za akciju stvarno je za postovanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene nesto slika ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...