Jump to content

Moto Zajednica

II Akcija Deda Mraz - 27. Decembar 2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 177 postova

Obukao Deda Mraz odelo preko jakne i pantalona, izglancao duboke cipelice...ja sam spreman za akciju :D

Samo, kako će da me gledaju ovi na pumpi kad budem točio gorivo.... ;D

sa osmehom :D :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 303 postova
- Ako se desi da neko, ne daj Boze, padne tokom voznje do Sremcice ili mu se motor pokvari, redar ce mu prici, a kolona nastavlja dalje. Na zacelju kolone imacemo redare koji ce ostati uz svakog ko bude bio u problemu. Ne smemo da se kao kolona zaustavljamo, da ne bismo napravili problem u saobracaju.

Znaci ranjenike ostavljate na putu?!    ;D

• Drug član, 1193 postova

- Ako se desi da neko, ne daj Boze, padne tokom voznje do Sremcice ili mu se motor pokvari, redar ce mu prici, a kolona nastavlja dalje. Na zacelju kolone imacemo redare koji ce ostati uz svakog ko bude bio u problemu. Ne smemo da se kao kolona zaustavljamo, da ne bismo napravili problem u saobracaju.

Znaci ranjenike ostavljate na putu?!    ;D

trotoaru

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Znaci ranjenike ostavljate na putu?!    ;D

Iza nas ide nas Bus sa Busmanom za volanom, pa ce pokupiti ili pogaziti ranjenike. U svakom slucaju, kad on prodje nece im biti vise nista.  ;D

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Na dve akcije u kojima sam do sad sa BJB drugarima učestvovao sve je prošlo idealno, prosto je milina gledati kako redari osiguravaju kolonu i paze na nas kao na piliće :D

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Ja sam pre oko sat vremena dovezao motor iz Paracina, svratio na OMV u 44. bloku,sipao gorivo , oprao motor.

Dal su me usput gledali cudno? Pa bas me briga i da jesu! Ja sam svojim drugovima obecao da cu u subotu biti ispred skupstine i nista me nije sprecilo, jer nisam hteo nista da me spreci!!

Zahvalio bih se ovde Benjaminu, koji je isao kolima iza mene kako bi me pokrivao pri preticanjima, koja nisu bas prijatna po ovakvom putu. On se covek vracao kuci i mogao je sigurno i 50% brze da vozi, ali se cim je cuo da vozim motor iz PNa ponudio da mi pravi drustvo.

Vidimo se sutra!

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Bravo lorde...

ja sam takodje natank`o skuterce za sve pare (300din :) ) prethodno se dobro obukao,kako planiram,vozikao se jedno pola sata,i mogu vam reci da mi je samo malo duvalo po kolenima ali nista strasno..Oprema:dugacke gace (made in pijaca),tanke letnje farmerke,al` dugacke,kratka majica,duks,zimska Fila jakna,rukavice (made in pijaca,300din) i kaciga.Potkapu nisam stavljao...

Vidimo se sutra!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Na svakoj televiziji pre početka snimanja krene neka priča sa voditeljima, urednicima, onako neformalno, uz kaficu...

I svi znaju šta radimo, sve sami osmesi, čestitke baš iz srca! Svuda ima nešeg sveta, samo onako u brzini priđu sa pričom ''uh što sam uzeo KLE-a, zakon...''.

Danas sam na RTS-u prvo dobio lekciju uz klempu da mi ne pada na pamet da reklamiram bilo koga, da mi nije dozvoljeno da spominjem donatore ili druge organizacije/klubove/udruženja građana/NVO... (ili će nešto da mi rade sa ljubicom, obese za jajčanik ili nešto slično  :-X ).

A to znači da nema reklamiranja u programu, ko hoće reklamu neka plati (ako može ;D).

Onda ja izvadim majce. Oni kažu da ništa ne sme da se deli dok neko odozgo ne odobri. A onda je taj odozgo rekao da nije dovoljno visoko i da majca uzorak mora da ode na viši sprat. Sa tog sprata obaveštavaju lokalom da nisu dovoljno visoko i mole za strpljenje (njih ne mene, koji sam pa ja k...).

I dolazi odgovor: majca nije reklamna i mogu da se dele.

A na majci WWW.BJBIKERS.COM, iz aviona se vidi.  ;D ;D ;D

:) :) :)

Kada sam odlazio iz RTS-a ispraća me sredovečna žena.  Kaže ''obucite se deco, zima je, i nemoj brzo da vozite ljubi vas majka, i moji su rekli da će sutra sa vama...''

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

i ja sam se vozio nekih sat ipo do malopre. Dobro sam zagrejao alu  ;D Nije klizavo, barem ovaj deo, Jajinci-Banjica-Dedinje kuda sam ja isao.

Ako ovako bude sutra, super.

Pitanje za AKU-a jel se nalazimo kod strelista s' juga ili idemo pravo tamo?

Vidimo se sutra

• Drug član, 1193 postova

Na svakoj televiziji pre početka snimanja krene neka priča sa voditeljima, urednicima, onako neformalno, uz kaficu...

I svi znaju šta radimo, sve sami osmesi, čestitke baš iz srca! Svuda ima nešeg sveta, samo onako u brzini priđu sa pričom ''uh što sam uzeo KLE-a, zakon...''.

Danas sam na RTS-u prvo dobio lekciju uz klempu da mi ne pada na pamet da reklamiram bilo koga, da mi nije dozvoljeno da spominjem donatore ili druge organizacije/klubove/udruženja građana/NVO... (ili će nešto da mi rade sa ljubicom, obese za jajčanik ili nešto slično  :-X ).

A to znači da nema reklamiranja u programu, ko hoće reklamu neka plati (ako može ;D).

Onda ja izvadim majce. Oni kažu da ništa ne sme da se deli dok neko odozgo ne odobri. A onda je taj odozgo rekao da nije dovoljno visoko i da majca uzorak mora da ode na viši sprat. Sa tog sprata obaveštavaju lokalom da nisu dovoljno visoko i mole za strpljenje (njih ne mene, koji sam pa ja k...).

I dolazi odgovor: majca nije reklamna i mogu da se dele.

A na majci WWW.BJBIKERS.COM, iz aviona se vidi.  ;D ;D ;D

:) :) :)

Kada sam odlazio iz RTS-a ispraća me sredovečna žena.  Kaže ''obucite se deco, zima je, i nemoj brzo da vozite ljubi vas majka, i moji su rekli da će sutra sa vama...''

nisu ti trazili priznanice o placenoj tv preplati.....dobro si prosao

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

ih ... ja sutra moram da ustanem oko pola 8 ... pa da odem trolom po YBR i opremu na banjicu . pa sa banjice na novi beograd da uzmem harley-a, onda do bivshe da me vidi tako u deda mraz odelu na harleyu i dolazim kod skupstine ;D

jedva cekam drugari ..

ih ... ja sutra moram da ustanem oko pola 8 ... pa da odem trolom po YBR i opremu na banjicu . pa sa banjice na novi beograd da uzmem harley-a, onda do bivshe da me vidi tako u deda mraz odelu na harleyu i dolazim kod skupstine ;D

jedva cekam drugari ..

a u medjuvremenu da svratis do mene u Pazovu na kafu..cisto da ne gubis vreme :) :) :)

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Je l' iz Blokova niko ne ide osim mene?

Ima nas iz blokova dosta, al posto smo uglavnom svi u organizaciji, krecemo iz blokova nesto ranije od ostalih... Nacicemo se oko pola 9h na OMV-u, pa ako hoces sa nama, dodji tad. ;)

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Posto cu doci tramvajem do mesta okupljanja, da ne idem obucen kao deda mraz bas po ulicama, jer cu moci negde da obucem odelce kada stignem do skupstine ?

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Posto cu doci tramvajem do mesta okupljanja, da ne idem obucen kao deda mraz bas po ulicama, jer cu moci negde da obucem odelce kada stignem do skupstine ?

Naravno, ceo plato će biti samo tvoj  ;D ;D ;D

Ja cu se obuci na sred trga :)

• Svrati ponekad, 303 postova

Je l' iz Blokova niko ne ide osim mene?

Ima nas iz blokova dosta, al posto smo uglavnom svi u organizaciji, krecemo iz blokova nesto ranije od ostalih... Nacicemo se oko pola 9h na OMV-u, pa ako hoces sa nama, dodji tad. ;)

Ima li uniformi za debele tj 130kg i upunoj ratnoj opremi ?! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja