benjamin 9 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ... ajde da napravimo backup plan za odlazak na stenku ... onaj prolaz ka splavu katastrofa i stenki kod podvožnjaka ... je prekopan, i porr je danas doveo tešku mehanizaciju, tako da možda ne budemo mogli da prodjemo tu, ako ništa ... biće vrlo zahebano ... pa eto ... da razmotrite i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče pričao sa vlasnikom Stenke o tome i on mi je rekao da je samo jedan deo raskopan ali da i dalje može da se prođe bez ikakvih problema pošto ima jedan deo koji je nasut tucanikom. U svakom slučaju mogao bi neko kome je Stenka usput da proveri da li stvarno može da se prođe ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do Stenke može da se dodje i sa druge strane, kroz Beogradski sajam, pa pored & Topola, pa biciklističkom stazom pravo pred stenku, a druga varijanta je da se na bici stazu uključi na ADi ciganliji (zima je nema bicikala ni rolera, tako da nikome ne smetamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče pričao sa vlasnikom Stenke o tome i on mi je rekao da je samo jedan deo raskopan ali da i dalje može da se prođe bez ikakvih problema pošto ima jedan deo koji je nasut tucanikom. U svakom slučaju mogao bi neko kome je Stenka usput da proveri da li stvarno može da se prođe ili ne. zapravo ja svaki dan prolazim tu, i danas sam jedva prošao ... a u pricao sam sa ljudima iz porr-a kažu da će sad tu biti mehanizacije dosta ... može da se prodje ... ali jako sporo ... 80 motora, koji izlaze sa početka mišića u subotu, prednovogodišnju subotu ... :-\ ... napravićemo samo glupost ... ... možda bolje stvarno ovo preko ade da idemo pa biciklističkom stazom, ili da se okrenemo na gazeli kod parking servisa, pa ko ljudi preko sajma ... taman nas 80 sa sve balonima i odelima se uklapamo u novogodišnji vašar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=Direktor link=topic=24981.msg389112#ms,... ili da se okrenemo na gazeli kod parking servisa, pa ko ljudi preko sajma ... taman nas 80 sa sve balonima i odelima se uklapamo u novogodišnji vašar Malac je u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja sidrim svoj plovni objekat na "Stenki", a i znam vlasnika kafane, danas cu otici tamo i licno videti kakva je situacija sa prolazom mada sam skoro siguran da nece zatvoriti ceo put iz vishe razloga. Pokusacu i da pronadjem glavnog inzenjera iz PORR-a i da popricam sa njim, posto silom prilika i njega poznajem. Shto se tiche rezervne varijante za parking, na brod "Stenku" se moze doci na josh dva nachina: 1. Biciklistickom stazom, ulazi se na glavni ulaz na sajam preko rampe, zatim se desno od RTS-ovih prostorija skrene, predje pruga, i izadje na Savski kej i biciklisticku stazu, odakle se uzvodnom voznjom dolazi na stenku za 2 minuta. 2. Veliki parking koji se nalazi izmedju izlaza sa sajma (rampe) i pocetka nadvoznjaka, sa desne strane ako se ide od grada. Parking je ogroman i ima dovoljno mesta, a do stenke se dolazi za minut ako se predje pruga pri cemu treba paziti da ne naidje voz ;D ;D ;D Vise informacije popodne, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja sidrim svoj plovni objekat na "Stenki", a i znam vlasnika kafane, danas cu otici tamo i licno videti kakva je situacija sa prolazom mada sam skoro siguran da nece zatvoriti ceo put iz vishe razloga. Pokusacu i da pronadjem glavnog inzenjera iz PORR-a i da popricam sa njim, posto silom prilika i njega poznajem. Shto se tiche rezervne varijante za parking, na brod "Stenku" se moze doci na josh dva nachina: 1. Biciklistickom stazom, ulazi se na glavni ulaz na sajam preko rampe, zatim se desno od RTS-ovih prostorija skrene, predje pruga, i izadje na Savski kej i biciklisticku stazu, odakle se uzvodnom voznjom dolazi na stenku za 2 minuta. 2. Veliki parking koji se nalazi izmedju izlaza sa sajma (rampe) i pocetka nadvoznjaka, sa desne strane ako se ide od grada. Parking je ogroman i ima dovoljno mesta, a do stenke se dolazi za minut ako se predje pruga pri cemu treba paziti da ne naidje voz ;D ;D ;D Vise informacije popodne, Uhhhh, ovo mi se ne svidja kako zvuci... Aj bez voza ako moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja sidrim svoj plovni objekat na "Stenki", a i znam vlasnika kafane, danas cu otici tamo i licno videti kakva je situacija sa prolazom mada sam skoro siguran da nece zatvoriti ceo put iz vishe razloga. Pokusacu i da pronadjem glavnog inzenjera iz PORR-a i da popricam sa njim, posto silom prilika i njega poznajem. Shto se tiche rezervne varijante za parking, na brod "Stenku" se moze doci na josh dva nachina: 1. Biciklistickom stazom, ulazi se na glavni ulaz na sajam preko rampe, zatim se desno od RTS-ovih prostorija skrene, predje pruga, i izadje na Savski kej i biciklisticku stazu, odakle se uzvodnom voznjom dolazi na stenku za 2 minuta. 2. Veliki parking koji se nalazi izmedju izlaza sa sajma (rampe) i pocetka nadvoznjaka, sa desne strane ako se ide od grada. Parking je ogroman i ima dovoljno mesta, a do stenke se dolazi za minut ako se predje pruga pri cemu treba paziti da ne naidje voz ;D ;D ;D Vise informacije popodne, Uhhhh, ovo mi se ne svidja kako zvuci... Aj bez voza ako moze Ne brini nista, tu stalno prolaze ljudi kad se svercuju da udju na sajam i kad izlaze na biciklisticku stazu. A vas ranjene i bolesen mozemo da prenesemo ko na Neretvi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri idem i ja!!! malo se kasno prikljucujem jer sam tek sad odlucio da cu da idem... sad cu zovem Nikolu za donaciju... PS malo sam van tokova, pa sam zakasnio i da se prijavim za Stenku, al nema veze... vazno je ucestvovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri iz Sage (bikus, stari vujadin, zekazmaj, mali motordzija i redoran) su danas sakupili novac i kupili sledece: 1.Racunar: Hewlett Packard DX2450 2.Monitor: Hewlett Packard L1908w 3.Stampac: Hewlett Packard LaserJet 1018 4.Skener: Hewlett Packard ScanJet 3800 5.Mini Linija: bice kupljena danas u tehnomaniji Sagin kombi ce se prikljuciti akciji u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, nemam reči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan nighthawk i ja se prijavljujemo za kasnije za stenku, ali ne mogu nikako da pronadjem broj telefona ... na temi ... grrr .... ako možete da nas stavite na spisak pliiiz fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 23, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri iz Sage (bikus, stari vujadin, zekazmaj, mali motordzija i redoran) su danas sakupili novac i kupili sledece: 1.Racunar: Hewlett Packard DX2450 2.Monitor: Hewlett Packard L1908w 3.Stampac: Hewlett Packard LaserJet 1018 4.Skener: Hewlett Packard ScanJet 3800 5.Mini Linija: bice kupljena danas u tehnomaniji Sagin kombi ce se prikljuciti akciji u subotu. :o Au ljudi! To je odlican komp i monitor i sve ostalo! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 23, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan nighthawk i ja se prijavljujemo za kasnije za stenku, ali ne mogu nikako da pronadjem broj telefona ... na temi ... grrr .... ako možete da nas stavite na spisak pliiiz fala Broj telefona je oko 30. strane, tu su sve informacije, direktorov post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri iz Sage (bikus, stari vujadin, zekazmaj, mali motordzija i redoran) su danas sakupili novac i kupili sledece: 1.Racunar: Hewlett Packard DX2450 2.Monitor: Hewlett Packard L1908w 3.Stampac: Hewlett Packard LaserJet 1018 4.Skener: Hewlett Packard ScanJet 3800 5.Mini Linija: bice kupljena danas u tehnomaniji Sagin kombi ce se prikljuciti akciji u subotu. Tri put ura za ovakve drugare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Petrović project manager 064/167-70-75 Evo Benji, prijavi onda i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za pomoc i zelim nam svima puno srece u akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 23, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri iz Sage (bikus, stari vujadin, zekazmaj, mali motordzija i redoran) su danas sakupili novac i kupili sledece: 1.Racunar: Hewlett Packard DX2450 2.Monitor: Hewlett Packard L1908w 3.Stampac: Hewlett Packard LaserJet 1018 4.Skener: Hewlett Packard ScanJet 3800 5.Mini Linija: bice kupljena danas u tehnomaniji Sagin kombi ce se prikljuciti akciji u subotu. nemam reci! bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Sagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine Saga man's doniraju po najmanje jedan komp. Svaka vam čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego razmišljam ja nešto cupkajući kad će subota... Planiram da obučem neke crne helanke, pa somotske pantalone, pa preko toga IXS pantalone, pa na sve to one crvene Deda Mraz pantalone...da li će to moći sve jedno na drugo, pitanje je sad? ;D (A šta, ne daj Bože da mi se pri'oće u WC ;D ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje Sutra 24.12.2008 u 20:00h će biti organizovano pakovanje paketića i drugih poklona koje nosimo u Sremčicu. Ko god želi da pomogne neka slobodno dođe u Vir. Vidimo se tamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nego razmišljam ja nešto cupkajući kad će subota... Planiram da obučem neke crne helanke, pa somotske pantalone, pa preko toga IXS pantalone, pa na sve to one crvene Deda Mraz pantalone...da li će to moći sve jedno na drugo, pitanje je sad? ;D (A šta, ne daj Bože da mi se pri'oće u WC ;D ;D ;D) Da izvines ima sadrzaj da isporucis u gace, pa ce da ti bude i toplije i hijenskije...po okolinu naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje Sutra 24.12.2008 u 20:00h će biti organizovano pakovanje paketića i drugih poklona koje nosimo u Sremčicu. Ko god želi da pomogne neka slobodno dođe u Vir. Vidimo se tamo..... OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan (A šta, ne daj Bože da mi se pri'oće u WC ;D ;D ;D) Potraži odgovor na ovoj adresi ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28400.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...