BaneR 64 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima zanima me sledece, imam apriliju SR 50 1998 god. sa mallosi kitom od 75 ccm. Na njoj je fabricki auspuh a ja bi hteo da stavim sportski. Cuo sam da sportski auspuh za 50 ccm. ne valja staviti na skuter koji ima kit od npr. 75 ccm. kao ne moze izvuci punu snagu. Zanima me dali je to tacno i ako jeste kakav auspuh da stavim a da mi se sigurno nece gusiti motor i da izvuce maximum iz tih 75 ccm. Koja marka auspuha, koji model i u kojoj prodavnici ima da se kupi. Ja sam iz Batajnice tako da odgovaraju prodavnice u Beogradu. I koliko kosta od prilike nov. I dali se isplati kupiti polovan i koliko bi polovan kostao. Znam da sam postavio brdo pitanja, i bio bih veoma zahvalan onima koje ne mrzi da mi odgovore. Hvala u napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Videh te na Batajnici. Lepo ochuvan primerak! Uglavnom imash vishe radnji. Auspuhe koje ti preporuchujem za ovaj minarelli su ti: Hebo New Performance Tecnigas RS mozze i Next R Stage6 Pro Replica Nardo njih ima samo polovnih I kao poslednji moj izbor ti je LeoVince RR! Radnje su ti: Motobox Zootech Markos Trion Motors Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala enone na informacijama, da ne znas koje su cene tih novih auspuha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6451 Napisano Octobar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Računaj na oko 150 evra po komadu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan leovinci rr samo ako imas sve pored kita...kvacilo variomat itd inace ce da ti krece pola sata...ja sam imao areu vozio sam leo vinci zx sve je radilo extra islo ko ludo...mozes i arrow ja sam ga ugradio pre par dana na noviji sr sa kitom i imam sve pohvale za taj auspuh i sena mu je super 135 evra nov imas ga u trionu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima, sad znam i okvirnu cenu. Jos cale da otvori novcanik (a trebalo bi) i pasce nov auspuh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...