JOE 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan E interesuje me cime se moze resiti rdja na felnama, ovako ne izgleda bash lepo a ostalo mi je ko bombona na motori pa rek'o aj da i ovo nalickam pa da bude gotov,spreman Znaci shta (princip koriscenja) ako se kupuje kako se zove i orjentaciona cena! hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, to nije tako jednostavno. Na www.xrv.org.uk sam citao da rdja krece sa unutrasnje strane felne. To znaci da kad dodje do toga da se rdja vidi, vec je debelo zardjalo iznutra. Mozda kod tebe to nije slucaj. Ja bih pokusao sa razzicavanjem tocka, peskiranjem, pa plastificiranjem ili hromiranjem. Laka resenja u vidu nekog spreja, sumnjam da postoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su obruci felne aluminijumski ali su zice metalne, a rdju sam sredio sa onim zicanim sundjerom za pranje posudja i nekom no name polir pastom...mozda pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan hvala hteo sam da vidim da li ima neka fora u spreju ali pomoce i trljanje nadam se hvala vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...