Skyrunner 4912 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže kupujem F800 u s ili ST varijanti sa prenosom na kajiš. Eventualno R ako je dobra ponuda GS me za sad ne zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dva plava ST-a na PA. Ostalo cim se pojavi odma se proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekako bih voleo da bude poznat motor. Ovako iz uvoza može da bude ozbiljna igranka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan MotoScout24: Motorräder in der Schweiz kaufen & verkaufen WWW.MOTOSCOUT24.CH Motorrad Occasionen: MotoScout24 ist der grösste Online-Marktplatz für... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam na brzaka video ovo je najjeftiniji. Toliko o cenama na PA i kako su poskupeli …. no’ , moj savet. Treba pratiti svaki dan i biti brz, moze da potraje al i da se isplati. PS. Da li si probao ovaj model, meni je takodje nesto privlacan ali nisam imao priliku ni da ga vidim uzivo. R verzija je lep ali me GT zanima. Promenio Jun 20, 2021 član sixi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 21, 2021 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali ovo je isto motor iz uvoza tako da prodavac realno i ne može da zna kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ću ja motorče da tražim lepo na zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...