maxa 38 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Moguća zamena za novije skije 160-168cm Integralna kaciga. Spoljni sloj Fiberglas/Spektra/Kevlar. Vadiva Nylex Anti-Allergic unutrašnjost. Vadiv štitnik za dah. Vizir otporan na magljenje i grebanje. '‘Super-Vent’' sistem ventilacije. Zatvaranje brzom kopcom. Veličina: XS (veliki kalup, odgovara S veličini kod drugih proizvođača). Nova, kupljena u Guevari 06.10. Cena 120€ ili zamena za istu u S veličini. <- nova cena Kontakt 064/244-8149 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan može i 11000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel još aktuelna? Jel bi stalo to na moju glavu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je aktuelna. ;D Sad kako je ova zima udarila, može i zamena za neke fine čizme (br. 42) ili rukavice ili oba. Kao što rekoh, poveliki je kalup. Čini mi se da bi najbolje legla na tintaru od nekih 56cm obima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kakve cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio čizme u međuvremenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan promenjena cena, zamena za skije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan promenjena cena, zamena za skije Imam skije Fischer Rx8,ako ti odgovaraju,nisu bas u najsavrsenijem stanju,mogu ti poslati slike.Visina je 165 cm,carving skija novije generacije,samo sto je u nedostatku snega malo dolazila u dodir i sa kamenjem.Vez je odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADO 0 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: BERANE MNE Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 2 para skija jedne fisher 1.85cm ali ja sam imao 1.75 kad sam ih sa lakocom vozio extra su,a druge su malo slabije njih dobijas kao gratis pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...