biketureue 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomazite. Kupovinu sam sveo na ova dva modela, samo sto o Deauville neznam nista. Vise mi se svidja od TA, ali opet me zanima tehnicka strana. Koji je bolji za nase uslove? Ako neko ima informacija bilo bi mi od velike koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u oglasima jedan naš član iz Pančeva je prodao TransAlp-a u kupio Deauville-a, pa će ti on najbolje reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kliknes na dugme PRETRAGA pa upises Deauville i dobices pregrst linkova o tom motoru. Evo jednog od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan dva potpuno razlicita motora. i imaju razlicite namene.. TA je za sve uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao o kupovini Deauvilla. Ukratko: nabavna cjena je veca, odrzavanje jeftinije (prije svega zbog kardana). Namjena: Transalp je unirvezalniji motocikl, okretan u guzvi, udoban na putu. Hm, jos uvjek razmisljam o kupovini Deauvilla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biketureue 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linkovima. Sve sam nasao. Javljam sta sam odlucio. Po cenama koje ja imam TA je skuplji ( preko ), mada svi kazu kontra. Videcu jos. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...