misko_kolo 1297 Napisano Decembar 1, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dobio i ja katalog, ali cena nema na netu ni od korova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio i ja katalog, ali cena nema na netu ni od korova! proveri email na SBB-u, fajl je suvise velik za slanje preko foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 1, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvaalaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan aj posaljite i meni , posto mi je stigao katalog pa da vidim i cene za onu lepu robu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Molim te posalji i meni cenovnik na mail, trazim pantalone a svidjaju mi se vise njihovih modela... borko.vukic@addanubius.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te posalji i meni cenovnik na mail, trazim pantalone a svidjaju mi se vise njihovih modela... borko.vukic@addanubius.co.yu Kad dodjem iz Beca saljem ti Strpi se jos koji dan i izvini na cekanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je neshto od ove opreme u Hondi prekoputa Pionira al sa strane gde su poligoni za voznju i jakne su bile 100-120e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, INtenzivno trazim i analiziram ponudu opreme, treba mi za mene i suprugu . Saxi , posalji molim te i meni cene, kad se vratish iz BEcha ... Odoh do HONDA radnje da vidim sta imaju .. pozdrav i hvala LJuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dusan je uzeo pantalone od nas. Imamo wintex i cene su povoljne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Wintex i Held imate u MASS-u, na rasprodaji, ali nemaju sve veličine... Cene su oko 10 000din(sa popustom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U Zarkovu su jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 100E Naj najskuplja u FIVA -Moto u Zarkovu .Sto se tice cena naj skuplja jakna Textilna Wintex je 80e, kozna 120e bez carine iporeza. To su Vam prave cene 100000000000000000000% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja u Fiva-u sutra pa cu videti sta ima i koliko kosta. Meni su potrebne pantalone i letnja jakna, a mogu i neke kozne rukavice da padnu ako bude bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li ce ova firma biti na sajmu ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Savet za Wintex opremu Kvalitet Wintex-a je odlican, medjutim uz malo truda moze se dobiti i bolji materijal koji takodje koriste. Sto se tice velicina, i ako su po nasim standardima treba znati da postoje razlike u odredjenim modelima. Enduro jakna , velicina L, moze da je obuce nako ko nosi XL bez problema, dok kod kratke jakne nije isti slucaj. Enduro Pantalone u kompletu sa jaknom L velicina, onaj ko ima vise od 75kg, tesko da ce stati u taj model. Kozna jakna br 52 je velicina L i to na ivivci sa velicinom M - AUSTRIJA Kozna jakna br 48 je velicina XL - Engleska Isto tako treba obratiti paznju kako je uradjena kragna, jel je na nekim modelima predugacka, pa moze da zasmeta ako je po lepsem vremenu jakna zakopcana do pola. Naravno to su sitnice koje se ne vide na slikama. Ovo je samo licno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, INtenzivno trazim i analiziram ponudu opreme, treba mi za mene i suprugu . Saxi , posalji molim te i meni cene, kad se vratish iz BEcha ... Odoh do HONDA radnje da vidim sta imaju .. pozdrav i hvala LJuti Ljudi što se Bečite i tražite opremu po belom svetu kad ima prodavnica sa pristojnim cenama i kod nas? Samo se malo raspitajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Savet za Wintex opremu Kvalitet Wintex-a je odlican, medjutim uz malo truda moze se dobiti i bolji materijal koji takodje koriste. Sto se tice velicina, i ako su po nasim standardima treba znati da postoje razlike u odredjenim modelima. Enduro jakna , velicina L, moze da je obuce nako ko nosi XL bez problema, dok kod kratke jakne nije isti slucaj. Enduro Pantalone u kompletu sa jaknom L velicina, onaj ko ima vise od 75kg, tesko da ce stati u taj model. Kozna jakna br 52 je velicina L i to na ivivci sa velicinom M - AUSTRIJA Kozna jakna br 48 je velicina XL - Engleska Isto tako treba obratiti paznju kako je uradjena kragna, jel je na nekim modelima predugacka, pa moze da zasmeta ako je po lepsem vremenu jakna zakopcana do pola. Naravno to su sitnice koje se ne vide na slikama. Ovo je samo licno iskustvo. ja sam usao u L enduro jaknu bez vecih problema i stajala je skoro savrseno (jbg, ja navikao da mi sve bude siroko) ali ipak bih recimo uzeo XL, doduse ja sam 193cm i 95kg, ona koju sam ja probao je dosta povoljna za ono sto nudi, ne znam da li je prodata ali moguce da nije zbog natpisa na ledjima a kvalitet, mislim da o tome ne treba previse raspravljati, zadovoljni kupci govore sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tih enduro jakni i natpisa na ledjima,narucene su,ali od materijala sa velllikom garancijom.Naravno bez natpisa Pol... Ali svega 15 od pomenutog materijala,ostale ce biti standarne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan nesto vrtim od jutros ovaj katalog,gledam onu koznu supersport... jel cuva jos uvek neko onaj cenovnik? zlatan_j@verat.net hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan hvala misko_kolo! ja sam prijatno iznenadjen cenama,s obzirom na kvalitet koji nude ... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Wintex Nevada jaknu, crno zelenu. Toplo je preporučujem. Ono što je izdvaja od ostatka ponude u toj klasi je njena univerzalnost. To je all season jakna, vrlo kvalitetna i topla postava se skida a ima lufter-zipove na grudima, rukavima i leđima pa je i za leto k'o stvorena. Nažalost, kupio sam je kod Stankare pre par godina jer tad nije bilo drugih distributera pa me koštala skuplje nego što sad može da se nađe neki sličan model. Ćornuše mi je na skupu nepuna 2 meseca po kupovini... I dan danas žalim za njom. Ako negde naletite na koji primerak setite se drugara pa bacite pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan crno-zelena ..tvoj broj..ima,doji ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi ova radnja u zarkovu na kraju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja radnja? fiva ili ona prva sto su je pominjali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...