Komsa 1831 Napisano Jun 24, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želimo, Pozdrav i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Jun 25, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi k'o u ratu, i za bajkere uvesti medalje za ranjavanje. Sa ovog bi susreta bilo par kolajni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Jun 26, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Meni u cijeloj prici oko ovog susreta jedna stvar bode oci: Ni na jednoj od ovih slika nisam mogao pronaci ama bas nikoga da je nosio masku? Da ovo nisu slike sa nekog susreta od prije Corone??? Meni je danas 14 dana otkad sam primio 2. vakcinu, sutra imam namjeru otici i uraditi antigen test na spike protein i tako vidjeti da li je vakcina djelovala, te da li imam ocekivani stepen zastite. Cak i ako je postignut - i dalje su nositi masku pri ulasku u zatvorene prostore (trgovacke centre, trgovine uopste, opstinu), a i ako se nadjem na otvorenom prostoru u vecoj grupi ljudi. Kada krenem na odmor na more, pridrzavati se svih mjera kao i ovdje, i kao da nisam ni vakcinisan. U Zadru npr evo juce imaju 40 novozarazenih zbog proslave nakon kosarkaske utakmice - okupila se mladez, grlili se, ljubili, niko nije pazio na mjere, izgleda da im je stigao i "delta" (indijski) soj, i eto mustuluka. Njemacka ce opet tu zupaniju staviti na crvenu listu, i ode turizam ua ovu sezonu. A Hrvatska je zemlja gdje je vec preko 30% stanivnistva primilo i 2. dozu (sto se jedino smatra dobrom zastitom protiv novih sojeva koji se lakse sire) - mi u BiH nismo jos ni na 5% dogurali. Pa zar nam stvarno treba da djavola vucemo za rogove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Jun 27, 2021 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nešto znači...prošle godine Septembar mesec u Trebinju skoro niko nije nosio maske. Mislim da je ipak do mentaliteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa povratka, možda će se neko prepoznati..slikano sa uzvišenja na izlazu iz Trebinja prema Gackom Promenio Februar 14, 2022 član Nebojša S 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...