Luka Stojkovicc 0 Napisano Jun 7, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravv drustvo ,zanima me vase misljenje da li uzeti z300 za pocetnicki motor?Nisam toliko pocetnik ,imam koliko toliko iskustva sa motorom ,vozio sam kros ...Zanima me misljenje od strucnih i od iskusnijih o mene .Posto za mesec dana punim 18 god ,pa trazim motor za a2 kategoriju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5815 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao Luka, Luka... Do skoro si bio Nemanja Petrovicc... Kako te bre ne mrzi, majke ti? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovicc 0 Napisano Jun 7, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam o cemu pricas druze ,ja se prijavio na ovaj forum pre sat vremena hahaha ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18458 Napisano Jun 7, 2021 Integrisan, 5513 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan KUPI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist da mu ne bude slab? Ja bez z900 ne bih sedao na motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 7.6.2021. at 15:22, lomitelj je napisao: Jao Luka, Luka... Do skoro si bio Nemanja Petrovicc... Kako te bre ne mrzi, majke ti? Moje lazno prezime se pise sa jedno c Petrovic a ne Petrovicc. Inace nisam ja ovaj Luka sto smrdi na beli luka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi i ne divljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovicc 0 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam ga u ponedeljak ,javljam utiskee ...Hvala Vam svima koji se pomogli ,posto sam se dvoumio izmedju ninja 300 i z300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem da svako ko se predstavlja mora da posalje snimak gde kaze ja sam taj i taj i nisam trol,crno dete ili Nemanja Petrovic (sa jedno c). To bi bio dokaz da se ne radi o nekom trolu. Tako bi se smanjio broj budala kao ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Poslali smo poruke u istom trenutku. Dokazujes da se ne radi o istoj osobi. Hvala gospodine Luka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11452 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da buduci novi clanovi se predstavlaju sa fotografijom na kojoj drze danasnje novine i licnu kartu.Bice im manje dosadno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: Predlazem da buduci novi clanovi se predstavlaju sa fotografijom na kojoj drze danasnje novine i licnu kartu.Bice im manje dosadno. ma lako bi ja datum promenio preko edita. Kao sto sam slike Bandita skinuo sa ruskog sajta za prodaju motora pa sam morao malo da editujem sliku i da ih iskrivim da neko od sumljicavih nebi naso slike na netu. Moja ideja je bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...