Max Dingospo 7 Napisano Jun 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima na forumu. Za koji dan treba da uzmem svoju drugu Hondu (jer prvu prodah pre 2g), NC 750X, 2014g Sa prvom Hondom VT500c nisam nikad imao problem jer je rabina bez elektronike. Posto uzimam polovno u vremenu kada se svakakvi grobovi uvoze, operu, uglancaju pa prodaju...na sta bi trebalo da obratim paznju pri kupovini? Pitam ovo jer ovlasceni servis na NBGDu Delta ima preko 12 dana dugacku listu cekanja za dijagnostiku. Proverio sam kod prodavca carinsku deklaraciju na kojoj je uredno ispisana kilometraza pri uvozu tako da sam siguran (valjda) cim nije "neodredjena" kako umeju da uvezu pa skinu km sat. Ispravite me ako gresim ali, na sledece stvari bih obratio paznju: 1. Lanac i lancanik tj. istrosenost. 2. Ako je ikako moguce kod promene guma da pogledam i lezajeve. 3. Zvuk DCT menjaca recimo. Mada nemam reper koliko se glasno inace cuje. 4. Kontrolna tabla. 5. Oksidacija. Jos nesto sto mogu odokativno da primetim? Hvala puno. Promenio Jun 5, 2021 član Max Dingospo dodajem txt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8881 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan NC ima možda i najbolju temu na forumu, tamo ćeš naći sve što te zanima. NC750X 2016 - Touring - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Ucinilo mi se da ovo i nisu bas najbolje oglasili, a ja sam natrcao na vest slucajno, pa reko da podelim za slucaj da jos nekoga zanima.Nisam siguran da je pravi podforum, ali znam za sta bih ga ja koristio, stoga cu da ga metnem ovde. Koliko sam video, novine su poboljsano vesanje, LED farovi, s... Sent from my moto g(100) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dopisujem diskove...hvala. Mada se diskovi realno i primete ako su pojedeni. Moram pakne radije. Hvala za podsecanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...