Brka 2 Napisano Jul 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto svi vec znate da sam preko zime uradio generalnu motora ovih dana sam resio da uradim i generalnu estetskom izgledu i bacio se na posao :wink:. Motor je ofarban u crvenu boju iz moto programa, malo tamniju nego sto je bila ranije. Bilo je nekih 10-ak prelepih boja i dvoumili smo se izmedju crvene i zute, vise zlatne (videcete na slici) ali nazalost ofarbali smo u crvenu. Meni se iskreno zuta/zlatna mnogo vise svidja jer je futuristicka i naglasenija ali nema veze, sta je tu je. I crvena ima svoju prednost posto bolje prilici motoru starije proizvodnje kao sto je moj . Da ne pisem vise nista pogledajte sami slike pa prosudite kako vam izgleda. Rezervoar smo ispravili. Prvi sloj baze-siva metalik. Rasturena masina ceka jutarnje sklapanje. Poredjenje boja. Sta kazete na "ogledalo" a? :wink: (da napomenem, motor NIJE poliran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 15, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Brko, sad je ki nov. Samo jos ove izduvne cevi da odradis i ko bonbona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Jul 15, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast druge rechi nemam,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 15, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dobar posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos izduvi, da hromiras opruge zadnjih amortizera i mozda lepse sediste i imas motor za izlozbu. Bravo Brko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Leba ces se ti najesti od farbanja, i preko leba pogace, vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 16, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , nema sta ! Samo tako dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Svaka cast! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 16, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko love farbanje motora za forumaše??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 18, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sto se tice majstora za sedista, kontaktirajte me nasao sam jednog odlicnog blizu mitrovice. Zakazao mi je kada da mu dovezem motor i zavrsio sediste za nesto manje od pet sati. Taman za to vreme dodjete u zajebanciju kod mene. Presvlacenje i oblikovanje sedista je meni naplatio 2000din. ja sam prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Brko, pravo osvežavanje... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlicno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Hej brko motor izgleda odlicno. Svaka cast na farbi. Nego hoces da kupis HONDA nalepnice ili ces tako da ga ostavis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2256 Napisano Jul 19, 2006 Vlasnik sajta, 5394 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na farbanju, super je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Narucicu neke nalepnice u skladu sa motorom kad budem imao vremena a mozda i stavim onakve kakve su bile fabricke ako budem uspeo da nadjem. Videcu vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ispalo farbanje. VIdi se da radionica u kojoj radis ( znam da je porodicna firma) odradi posao kako treba. I od sada nemoj da se zalis, sto treba da radis tamo, nego lepo nauci posao, isplatice se sigurno. I ti ces jednom ovako. Kao sto je neko vec ranije rekao, ako budes i ti ovako radio, pogace ces se najesti od farbanja, pa cak i kolaca! Jos jednom, svaka vam cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 5, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to odradio . Svidja mi se pogotovo sto si ceo postupak i faze prikazao na fotkama. Takodje imam od skoro isti model motorcikla kao i ti cak u zutoj boji, ali u saobracajnoj dozvoli pise model pc 17. Ne spominje se kao HONDA CB 450 nego kao HONDA PC 17. Verovatno je greska bila pri prvoj registraciji ili uvozu . Cak nema ni podataka o ovom motoru na netu, ili ima jako malo, pa me zanima kako se snalazis za tehnicke podatke i upustva gde to mogu naci ili skinuti sa neta . Ako imas neku ideju daj molim te napisi nesto o tome. Takodje bili ko ko cita ovu poruku ako moze pomoci na ovo pitanje bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I meni u saobracajnoj pise PC 17 a za tehnicke podatke sam se snasao na www.louis.de Tamo ti pise sve sto je potrebno. Ako te interesuje nesto konkretno oko Honde, pitaj slobodno, posto je kod mene vec dve godine i znam dosta toga o njoj. P.S. Kad si kupio Hondu, koje god, koliko presla, koliko para...? Napisi nesto vise o njoj. Ne znam da li si video temu ali moja je na prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 5, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovu moju sam kupio pre oko 15 dana u Nem. dobio sam je sa jos jednim skuterom u kompletu za 800 evr. Ona je 89` presla oko 67000. Ne znam da li je to mnogo ili nije ali koliko sam video nije nigde ogrebana, ima orig bateriju i retrovizore sa okruglim staklima. Akril zuta boja sa crnim ramom. Gume nove sa brkovima na njima koje se jos nisu skinule sa gazeceg sloja. Mislim da sam dobro pazario. Prevoz me je kostao za hondu i skuter PGU (PGU je 50 ccm) 200 evr i jos po 250 za carinu porez i stediterske usluge za svaki motor . Znaci 800+200+250+250= 1500 evra registracija i osiguranje jos 100 evr za Hondu. Elem imam i jedan problemcic sa ovim skuterom , a to je kad upali jako lose prima gas, rekao bih da radi kao kad kod auta ima kasno paljenje .Posto se u ove dvotaktne ne razumem mnogo predpostavljam kao da je auspuh zapusen i da me to zeza. Ako ko ima ideju sta bi to moglo biti zivo me zanima da ga se resim sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 230 Napisano Avgust 6, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa auspuh pod jedan,dalje proveri da li ima blokadu,pa dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Avgust 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zameni svecicu na skuteru. Ja sam imao isti problem, bunario kao da je tanker sa dizel motorom i na kraju glupa sveca. Probije pa ne probije. Makar krenes od jdnostavnijeg, jeftino je, a ionako je verovatno za menjazzu iako ona ne pravi mozda problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovu moju sam kupio pre oko 15 dana u Nem. dobio sam je sa jos jednim skuterom u kompletu za 800 evr. Ona je 89` presla oko 67000. Ne znam da li je to mnogo ili nije ali koliko sam video nije nigde ogrebana' date=' ima orig bateriju i retrovizore sa okruglim staklima. Akril zuta boja sa crnim ramom. Gume nove sa brkovima na njima koje se jos nisu skinule sa gazeceg sloja. Mislim da sam dobro pazario. Prevoz me je kostao za hondu i skuter PGU (PGU je 50 ccm) 200 evr i jos po 250 za carinu porez i stediterske usluge za svaki motor . Znaci 800+200+250+250= 1500 evraregistracija i osiguranje jos 100 evr za Hondu. Elem imam i jedan problemcic sa ovim skuterom , a to je kad upali jako lose prima gas, rekao bih da radi kao kad kod auta ima kasno paljenje .Posto se u ove dvotaktne ne razumem mnogo predpostavljam kao da je auspuh zapusen i da me to zeza. Ako ko ima ideju sta bi to moglo biti zivo me zanima da ga se resim sto pre.[/quote'] Motor ti je farban posto takva zuta boja ne postoji u fabrickom izdanju motora. 67000km za taj motor nije malo ali nije ni mnogo jer ako se cuvaju, ne akaju a dobro odrzavaju mogu preci cak i do 90000-100000km bez generalne. Neka ti je sa srecom i redovno kontrolisi ulje za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 6, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za skuter prvo: Probao sam prvo svecicu da zamenim i nasao sam orig NGK za njega (po katalogu), ali mrka kapa ista stvar nista nije bolje. Zatim sam sredio ono kvacilo i prenosni kais , ponovo isto, e sad treba da ocistim auspuh pa da vidim sta ce biti ali sve mi se cini nista nece ici na bolje. Probacu i da zamenim gorivo da sipam novo je mi se cini da previse dimi kad sam ga ranije palio a i auspuh mu je dosta masan sa uljnim naslagama od garezi . Toliko o PGO hvala na komentarima. Brko znam da je ovo cudo farbano jer ne verujem da bi neki pedantni japanac ovu boju ostavio na motoru , to je mogao samo neki glupavi svaba bez osecaja za lepo da uradi. Jeste presao mozda malo vise ali nije cackan cajger i vracana kilometraza, sto za ovaj motor i nije strasno kako ti kazes. Mozda cu jednog dana da skinem taj rezervar i one plastike okolo i da ih dam tebi da mi odradis moleraj na njima. NAravno ako cena pude prijateljska ) Za sad mi je najveci problem onaj skuter i hocu da ga se resim sto pre dok je sezona mopeda . Nadam se da ce mi drustvo sa ovog sajta pomoci nekako savetima za to . POZDRAV ZA SVE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan TAKO SE TO RADI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 9, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan E da . Resen problem sa skuterom . Zapusen auspuh i nece da prima gas i da ide. Elem sad treba naci sto jevtiniji auspuh . Molim ponude ako ko ima da se javi. Hvala za komentar shecki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...