lestra 2359 Napisano Maj 31, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni za rad u elitnom kineskom restoranu. Restoran se nalazi u BW. Vise informacija na 0631566693 Stefan. (moj brat) Ja kolko vidim po njemu, dobra je prica... Promenio Maj 31, 2021 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Maj 31, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1762 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Moj Strale u Bg nema Ugostiteljskih radnika za leka, svi su u problemu, svi trazi i niko nemoze da nadje. I mi smo dole gde ja radim kod Dakija u problemu, nemozes obicnog sankera da nadjes sacuvaj boze. Dosta ljudi se preorjentisalo na nesto drugo u koroni, dosta ih je otislo za Hrvatsku, Cg itd. U Bg je propast po tom pitanjuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5780 Napisano Jun 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan A pazi ja...Vrhunski konobar,sanker,koktel majstor,coffe majstor (Illy avademy),somelijer,pizza majstor vrhunski od prilike,manager Mcd academy ... A zabole me vise sa budalama da radim... Otisao u drugu bransu... Promenio Jun 12, 2021 član Bole37 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Avgust 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2021. at 14:48, Bole37 je napisao: A pazi ja...Vrhunski konobar,sanker,koktel majstor,coffe majstor (Illy avademy),somelijer,pizza majstor vrhunski od prilike,manager Mcd academy ... A zabole me vise sa budalama da radim... Otisao u drugu bransu... И надасве скроман 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5780 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bracabgd je napisao: И надасве скроман Skromna je bila moja baba Milosava-nista joj to dobro nije donelo u zivotu...Ali kad pocnu ozbiljne face da te zovu da im vodis restorane i hotele-onda si vrhunski...Pa mozete vi da se smejete do sutra... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan U Rovinju svi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan A nisu;čitava ekipa na onom ultraluksuznom kruzeru je bila iz Srbije (idu preko nekog agenta iz HR) i ostaju na njemu mjesecima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno preko Siniše Golca... I ja sam neki bivši polu-ugostitelj. Video malo kako se ovde radi, kako se radi po svetu... I idalje odgovorno tvrdim da je Nikola vlasnik Franša jedan od najboljih ugostitelja kod nas. I da smo jako dobri čak i na globalnom nivou. Drug mi se žali kako je katastrofa trenutno u Beogradu sa ugostiteljima, nema ko da radi. Sada menjam tacnu za đevrek i to veliki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...