acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo kakvo je mišljenje većine, a povodom ove teme: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24783.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju ABS je super stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Mislim za R-ove da nije dobar,za druge neznam. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte u ovoj temi da glasamo, bez komentara. Druga tema sa komentarima je već zaključana, pa ne bi bilo lepo da bude i ova. Jednostavno glasajte gore i gotovo. Unapred zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @acim trebao si možda da naglasiš da glasaju samo ljudi koji su imali priliku da isprobaju ABS, jer to sto neko smatra da je bolje ne znači ništa, jer mogu i ja da smatram da je R1 spor, a nikad nisam ni seo na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan trebao si možda da naglasiš da glasaju samo ljudi koji su imali priliku da isprobaju ABS, jer to sto neko smatra da je bolje ne znači ništa Potpuno si u pravu, mada bi za tako nešto sada morali da otvorimo novo glasanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Glasao sam apsoputno za DA, ali tu postoji jedan uslov - to "DA" vazi samo za putne i ostale cestovne motorcikle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 7, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Obrisani su komentari koji nisu bili konstruktivni. Acim je lepo zamolio da se glasa i da se eventualno obrazlozi stav, a ja vas molim da stav obrazlozite jasno, konstruktivno i bez duhovitih / slabo razumljivih monologa. Ja sam glasao za DA i smatram da ABS jedino nije za off road i trkacku stazu ako ste profesionalac. Za sve ostalo je ABS svakako korisna stvar, ako je imate na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.emoto.com/actualites/machine/honda-2009-cbr-1000-et-600-avec-l-e-abs-et-dn-01-4728.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, brate po auspuhu, baci neki link na japanskom, ne stojimo ti sa francuskim bas najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan O C-ABS sistemu na Hondinim SS i SBK modelima je već bilo reči i na ovom forumu, pa nema potrebe ponovo da navodimo strane izvore. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20387.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24038.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24822.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, brate po auspuhu, baci neki link na japanskom, ne stojimo ti sa francuskim bas najbolje. ;D ;D ;D ;D Nema ovde sta da se cita, sve je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao prilike da probam abs na motoru,Ali bi mi sigurno koristio u par situacija koje sam imao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Piadjo x9 sa abs-om,posto je bio u pitanju neki krs, ne verujem da je i radio,mada VERUJEM da je znacajna stvar na motoru, dok me je u kolima stvarno izvukao iz gadnih situacija. HVALA ABS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na fazeru imam abs i mogu reci da je stvar extra.da bi se aktivirao na suvoj podlozi kocenje mora biti zaista jako ali je zato izuzetan pri svim uslovima mokrog i klizavog puta.voleo bih da mi neko argumentuje zasto smatra da je los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...