Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Grocka-Smederevo-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac i DJERDAP!!

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Joj što volem kad nekog uvredim pa se iskupim uz pivo ;D

Bogami, šta mi je svašta o tebi onaj Forrest napričao....ja ću samo da mašem iz pristojne udaljenosti ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova

Sto, posle petog piva padam i obaram bar trojicu???  ;D ;D ;D

Jeste, tacno tu arenu nikako d auklopoim, stroga mi zena, pa sve moze, al nedelja vece da se pobegne nikako!

Ajd, kompromis, ako ja dodjem u nedelju do Arene, ti na sledecu truru da ides, pa smo cool, a svako svoj prvi dolazak u pivu d aokupa!  ;)

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nemerem, bolan, sledeću nedelju baš nikako, imam važnu ulogu u jednom lepom događaju ;D

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Upravo procitah sta je kolega nntom postovao i vec 5 min razmisljam da li da ozbiljno napisem svoje vidjenje ili da se po malo i sprdam...

A onda pomislim:"ma bilo je prelepo ne pada mi na pamet da se zracim!!!" A to bi savetovao i ostalima.

E LJUDI...

Ajd bre nek i mene neko uvredi!!! Zasto ja da ne dobijem to PIVO pomirenja!!!

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

MA BRACO SAMO OPUSTENO JA MISLIM DA JE IPAK KOMPLETNI DOZIVLJAJ POBEDIO I AKO JE BILO NECEG NEGATIVNOG MISLIM DA SVE POZITIVNO IZ OVE VOZNJE I DRUZENJA POTIRE TO NEGATIVNO ZAR NE... JA SE NADAM DA JE TAKO I DA STE SVI PUNI UTISAKA!!!!A DA UTISCI NE BI IZBLEDELI STA KAZETE ZA SLEDECU SUBOTU NEKA VOZNJA DO PLANINE GOC KAKO BRAT FOREST SPOMENU ....AAAAAAA. ;D ;D ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

MA BRACO SAMO OPUSTENO JA MISLIM DA JE IPAK KOMPLETNI DOZIVLJAJ POBEDIO I AKO JE BILO NECEG NEGATIVNOG MISLIM DA SVE POZITIVNO IZ OVE VOZNJE I DRUZENJA POTIRE TO NEGATIVNO ZAR NE... JA SE NADAM DA JE TAKO I DA STE SVI PUNI UTISAKA!!!!A DA UTISCI NE BI IZBLEDELI STA KAZETE ZA SLEDECU SUBOTU NEKA VOZNJA DO PLANINE GOC KAKO BRAT FOREST SPOMENU ....AAAAAAA. ;D ;D ;D

A moze li nedelja? Hornet i ja radimo, a to znaci da smo slobodni posle 13-14h.

OTVORIO SAM NAM TEMU U PUTOVANJIMA I IZLETIMA ZOVE SE DESTINACIJA GOCH PLANINA !!!JA SAM SLOBODAN U SUBOTU A ZA NEDELJU NEMAM SANSE RADIM OD 07 DO 19 H CASOVA TAKO DA AJD NEKAKO SE POKRPITE ZA SUBOTU MOLIM VAS! ;D

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Brate Bane kako nema sanse za nedelju??? Zameni smenu!

Ja sam mislio da si ti tamo neko mu-do...Shef...ovo-ono!

A ti brate Nikola potrtudi se da dobijes dopust za vikend! Malo orasi,med,cvece,svece... Diplomatija!!!!

molim bratiju koja su za akciju do goch planine da predju u temu koju sam otvorio  destinacija goch planina  .... a da se ova tema ostavi za utiske sa nase voznje do djerdapa .hvala pozdrav svima i respect! ;D

• Zainteresovan, 730 postova
  • Motocikl: X8

Bilo je zadovoljstvo voziti sa vama. Svi pravimo greske, ponekad iz dobre namere, tako da sam ja duzan turu pica zbog onog naglog kocenja. Mislim kad Abdulah nije hteo da zgazi psa, sto bih ja...

Poslednja slika je napravljena sa reneovim aparatom i mislim da samo on ima nekoliko takvih snimaka. Mogao bi da okaci neke slikice ovde...

• Svrati ponekad, 167 postova

povodom nntom-ove price... da nije lepo  - NIJE! ako se ne poznajete neko osnovno postovanje mora da postoji.

nadam se da ce doci do tog piva i izvinjenja, red je.

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

povodom nntom-ove price... da nije lepo  - NIJE! ako se ne poznajete neko osnovno postovanje mora da postoji.

+1

Medju ljudima koji se poznaju/druze ovo je zajebancija. Medju ljudima koji se prvi put vide jednostavno nije u redu...

• U prolazu, 69 postova

jeste, ispadoh seljak! ali da sam ocekivao takvu rekaciju - nisam. ocekivao sam malo pljuvanja na racun mog klinackog karaktera, i jedan delete na fotku. Polazio sam od sebe sto je pogresno, da meni sada neki klinac od 16 uradi isto pa smejao bih se i srce bi mi bilo puno. Imao bih o cemu da razmisljam kada budem imao 60 i video na slici moje mlade prijateljei mene u nekom nekom davno proslom vremenu koje je nemoguce vratiti i setio se Tome i krivina i one magle i puta nazad i sveg ostalog. Verovatno dolazim iz drugacije sredine, drugacijeg sistema vrednosti i pogleda na zivot. NNTOMA sam lose procenio, delovao mi je kao dobrodusan covek koji zna da prihvati salu na svoj racun.

Sto se tice izvinjenaj - da covek nije napisao ono sto je napisao (o mom karakteru i seksualnim sklonostima, mom motoru i ostali stvarima), sigurno bi palo teze izvinjenje, jer sam shvatio da sam preterao (kasno na zalost). Ovako ne zelim da se foliram. Svasta mi je prolazilo kroz glavu dok sam citao ono sto je napisao. Onda sam se lepo spakovao, otisao na trening i dobro isprashio mog sparing partnera. Sta bi bilo da sam zaista klinac psihopata homoseksulac nek proceni zajdnica,a i nntom bi mogao malo o tome da razmisli za njegovo dobro!!! Da mi je covek poslao privatnu poruku, ili me nazvao na mob, mogao je da mi je** sve po spisku pa razumeo bih ljudi smo. ALI ZAR ZBOG SLIKE NEKO TOLIKO DA SE VREDJA. posebno ako:

1. covek je kada smo mi krenuli da rucamo, tj. stigli kod Tome, iznerviran time sto mora da ceka nas a ne da se vozi, kako je on to primetio, po najboljem vremnu za voznju, jednostavno ustao sa stola, nikome ni reci nije ni rekao, i otisao. Mi zavrsismo sa ruckom, njega nema. Podigla se panika, hteli smo da ga zovemo, vec smo krenuli da razmisljamo o tome da mu se nesto nije desilo, kada eto ti ga on, isto bez reci i bez objasnjnja.

TU JE POKAZAO 'POSTOVANJE' PREMA SVIMA NAMA PRVI PUT.

2. Posle toga mu _jako_ znaci slika sa _nasim_ motorima, tj. motorima ljudi koji on ne ceni u samom startu i boli ga k*** sto su gladni, dok se eto on smara tu sa njima umesto da se vozi po lepom vremenu. Pa brate ako hoces da se slikas sa mojom masinom onda to treba i da zasluzis uzajamnim postovanjem!!!!

3. DRUGO NEPOSTOVANJE u smederevu! Abudllah se malo uspanicio jer smo svi parkirali motore u pesackoj zoni. Pomerili smo se, seli ispred nekog kluba malo dalje i tom prilikom su Abdullah i nntom razmenili par reci, kakvih ne znam, ali se Nntom na to samo okrenuo i otisao. Bez reci. Nikome od nas. To je krajnje nepostovanje, zar ne? Barem je mogao Banetu da se javi. Ili Forrestu. Ako sam mu ja vec klinac, meni nije morao.

3. TRECE NEPOSTOVANJE: tokom puta od djerdapa nazad ka golubcu me je par puta forsirao da pojacam tempo jer je mu je bilo dosadno da ide 70- 80. Na moje komentare da ne mozemo brze zbog Nikola i Forresta, je reagovao 'mogu oni to, samo ubrzaj'. Ako Banetu na RR-u nije bilo tesko, i meni na fz6 s2 nije bilo tesko, ali eto njemu je bilo tesko na njegovom mega skuteru od 125 kuba ili koliko vec. Verovatno oni miljoni kilometara cine svoje (eto sta ti je zivot poceo sam sa zlobnim komentarima)

A sada o samom gestu - pre svega, taj gest nije bio licne prirode. Mislim da dovoljna prosecna pamet da bi covek to svatio. Istu foru bih u tom stanju razdraganosti i decije srece sto sam se vozio sa ljudima koje volim i po zemlji koju volim i zbog lepog vremena i radosti sto smo stigli do tog,meni,  cuvenog Tome uradio i Mariu ili Banetu ili Hornetima koje ni ne poznajem ili bilo kome drugom iz ekipe. Znali se mi pet minuta ili 10 godina. Jeste, pogresio sam, ispao sam seljak (veci nego sto jesam :), ali nntom je mogoa da da primer a ne da me pljuje na takav nacin!! i implicitno trazi moje iskljucenje iz zajednice i sve ostalo i postavljanje moje slike na naslovnu stranu i sta ti ja znam vec.

Takodje, nije se setio kako ga je ovaj homoseksualac izmasirao tamo kod pozarevca jer su mu ledja bila ukucena. Tada mu to nije smetalo.

Ovako samo ima pivo od mene i jedno izvinjenje ovde na postu ali ne i u stvarnom zivotu:

IZVINI BRATE NNTOM PRETERAO SAM, ZAO MI JE STO SAM TI UPROPASTIO LEPU FOTOGRAFIJU, ALI BRATE RAZUMI ME NIJE BILO NEPOSTOVANJE U PITANJU. IMAS PIVO OD MENE SVAKI PUT KADA SE BUDEMO VIDELI. NADAM SE DA CES USKORO ZABORAVITI NA OVU MOJU DECACKU GLUPOST I DA CEMO MOCI DA SE UPOZNAMO BOLJE U STVARNOM ZIVOTU U NEKOJ KAFANI ILI NA PUTU. MISLIM DA IMAS SRECU U ZIVOTU I VOLEO BIH DA TE ONA PRATI I NAREDNIH 100.000 KILOMETARA. TVOJ MLADI BRAT VOJKE.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

OK, desava se, ali posle ovakvih iskustava je dovoljno da se medjusobno bolje razumemo, pa da jedni drugima ne kvarimo ugodjaje.

Mislim licno da je sve samo trebalo manje ostro jer na kraju se ispostavilo da nije bilo nikakve zlonamere, ali i ovako je dosta toga isterano nacistac.

Brzina 70-80 na sat po onoj relaciji je skroz pristojna za voznju a za voznju u grupi odgovornih vise nego primerena i po meni je ta brzina sasvim dovoljna. Samo ove godine sam prosao ko-zna-koliko puta tu relaciju i pisem sa tog aspekta. Ostalo ne bih ni mogao ni zeleo komentarisati, lepo je sto smo svi shvatili koliko smo razliciti i koliko to treba postovati kod onog drugog. Verujem da ce i Nntom prihvatiti ovo pojasnjenje od strane Renea i da ce tonovi otici za koju oktavu nize, bas kako bi i bilo najlepse. Steta lepe voznje i izleta da se pamte po ovome.

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

stoji sve napisano

brate Rene,svaka cast, lep gest, a i ljudski je prastati. Ko ovo ne moze da razume, .....e onda jbg, nema se sta vise reci

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Zao mi je sto je sa NnTomom onako ispalo, mislim da je svako zajebavanje u redu i dobro doslo prvo na moj,a onda i na tudj racun, jer kako ja kazem ko se ljuti ......ne budi mu drug :D :D  ali podjebavanje i prepisavanje ne podrzavam,  uzgred toliko je infantilno i glupo stavljati nekom kurcice iza glave, ponizavajuce je da ako imate nesto protiv nekoga, da mu to LICNO ne sunete u lice pa ako treba i da se pobijete na licu mesta, a onda izmirite i zalijete pivom ;):) ... ovako maliciozno kreveljenje nekom iza ledja je za beskompromisnu osudu ::) ne prilici nikome ovakvo ne postovanje tudje licnosti :( , pogotovu nama BJ bajkersima-ljudima dobre volje i sirokog srca u koje ubrajam sve prisutne na forumu   i umesto da se mi drzimo zajedno, trosimo energiju i inspiraciju na neke nove avanture, mi sad ispravljamo krive drine pospremajuci nered koji je nastao iz ciste gluposti i ne promisljenosti i umesto LET THERE BE BROTHERHOOD ispada nesto sasvim bezveze ???

Renea sam licno skoro upoznao, malo smo se zajedno i vozili i razmenili par reci i prvi utisak mi je bio jako pozitivan, stoga sam pomno prateci citav dogadjaj, ocekivao i drugaciju i odmereniju reakciju :-\ Jedno veliko izvini, tura pica i sve bi bilo u trenu zaboravljeno, a umesto izvinjenja za svinjariju ide provokacija i jos malo zajebancije, lepo sroceno i odmereno izvinjenje za svaku pohvalu-veliki prijateljski gest pun postovanja,ali uz ogradu da to vazi samo na forumu al ne i van njega ???

Rene ne zaboravi da je i put do pakla poplocan najboljim namerama, stoga razumem tvoj stav da je u pitanju klinacka benigna zafrkancija, ali smog stanovista tolerancije i medjusobnog postovanja smatram da si trebao kratko da se izvinis i stavis tacku na dalji tok, pravac na pivdzana i svi srecni i veseli ;D

kao sto obecah,evo jos slicica,a kad skupimo sav materijal,bice i CD-DVD

zbog ovih slika brata abdulaha i mene brizit bardo ce da nam pokloni neke stence jer mi volemo zivotinje a ko ne vole zivotinje ne treba ni da zivi hahahaha ....u stvari to se ja i abdulah dogovaramo na nemustom jeziku sa ovim clanom psece populacije da prenese poruku svojoj cetvoronoznoj braci da nam ne istrcavaju pred tockove ono tipa tajni pakt izmedju bajkera i pasa.!!! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja