Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Grocka-Smederevo-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac i DJERDAP!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

hvala bratu arakisu na pohvalama za organizaciju...a sto se tebe  DACO tice pa imas vremena do subote da se organizujes  cekacemo i tebe do 08 30 casova pa ako hoces dobrodosao ti nama vise je uvek bolje zar ne.abdulah nosim i ja izolir zlu ne trebalo za kameru ako se lepak ne osusi hahaha ;Dhornet brate ima li sta od te kamere ili ne aaa ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pozdrav ljudi!

Upucen sam preko Vojina (Rene) u pricu jos od pocetka,tako da sam sa vama u subotu...

dobro ti nama dosao u subotu brate nas,,,respect! ;D

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :)

Kameru sam danas probao, napravljen je nosac.

Postoji problem. Nece da radi, verovatno zbog vibracija. Moze neko drugi poneti kameru sa kasetom jer moja sa HD ne radi, ali da ne bude velika ne veca od fi72. Ili da mi neko kaze kako da resim ovaj problem.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Kameru sam danas probao, napravljen je nosac.

Postoji problem. Nece da radi, verovatno zbog vibracija. Moze neko drugi poneti kameru sa kasetom jer moja sa HD ne radi, ali da ne bude velika ne veca od fi72. Ili da mi neko kaze kako da resim ovaj problem.

>:(

ljudi pomagajte bratu hornetu da li neko zna kako se moze resiti problem hd kamere nkoju on postavlja na motor!!!ajmo dajte neki odgovor ili predlog! ??? ??? ??? ???

nadam se da neko od bratije nosi neki fotoaparat za boki a gsx r a znam da nosi sigurno ali bi bilo extra kada bi jos neko poneo koji ...znate ono slikanje iz vise uglova i to..... na  omv u je tankovanje goriva za polazak a posle 150, 160 km se staje na novo tankovanje naravno stajacemo i ranije  jer ce verovatno biti potrebe zbog ljudi koji imaju manje rezervoare od nas koji imamo rezervoare od po 18 ili 20 litara, vojin zna odlicno mesto za klopu koje nam se nalazi na turi kojom putujemo,,eeee da alat je spreman i zapakovan i jedva cekamo subotu ujutro pa da  krenemo u nase putesestvije!!! ;D ;D ;D

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Ja naravno idem !!!!!  odavno cekam tu turu koju sam propustio onomad.

banezx9r  Ako mogu predlozio bih ti da konacno vreme i mesto sa svim drugim ispravkama stavis sa datumom ispravljanja na pocetnu stranicu , na tvoj prvi text da bi svi koji klikaju na temu prvi put odma videli kada se krece i koja je konacna marsruta. Tvoj post mozes da menjas tako da je to tehnicki lako izvodljivo. Ima dosta ljudi na dial up-u koji nemaju brzinu kao ni ja pa je malo tesko procitati sve stranice pored onih koje ih jos interesuju i na forumu i van njega da bi uhvatili konacne parametre ture. Angazovao sam se da sakupim jos ljudi i mislim da ce biti jos interesenata.  Ja se inace ne razdvajam od fotoaparata tako da ce biti slika.

Pozdrav i vidimo se u subotu !!! 

PS  malo me buni poruka PP koju sam dobio i tamo se kaze , kao i na javnom da je PROSECNA brzina 120 na sat. Sto znaci negde 160 a negde 60 km/sat. To nije dobro za moju masinu jer je ne vozim preko 100. Svaka cast svima na jakim masinama, potpuno razumem jer bi i ja tako vozio da imam R-a , ali ne znam kako cemo se mi ostali tu uklopiti....

PS  malo me buni poruka PP koju sam dobio i tamo se kaze , kao i na javnom da je PROSECNA brzina 120 na sat. Sto znaci negde 160 a negde 60 km/sat. To nije dobro za moju masinu jer je ne vozim preko 100. Svaka cast svima na jakim masinama, potpuno razumem jer bi i ja tako vozio da imam R-a , ali ne znam kako cemo se mi ostali tu uklopiti....

Nemoj da se brines, mi cemo im cuvati ledja.  ;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ukoliko zaista zelite do samog Kladova, preporucio bih vam da krenete sto ranije. Beograd - Kladovo je preko 240km, za pojedinca je to 2.5-3 sata voznje bez pauza. Za grupu koja ide dosta sporije i pravi pauze je to 4 sati vremena, a verovatno i dosta vise. Sem toga, vi hocete i da rucate i da pogledate Golubacku tvrdjavu i da uzivate putem do Kladova, i da posetite pesacku zonu u Kladovu... hm, hm... Ne zaboravite da je dan kratak i da idete uz Dunav, da je prilicno hladno cim zadje sunce. U povratku vas jos ceka vlazan asfalt.

• Svrati ponekad, 166 postova

Bice to lepa voznja. Ja imam neke obaveze u subotu a planirao sam da odem do Bora u nedelju (registracija motora). Uglavnom konbinujem taj put do D.Milanovca pa se odvajam za Bor a povratak preko Crnog Vrha. To je lepa destinacija za voznju. Kad budete prolazili pored Lepenskog Vira svratite kod Muje u jedinu kafanu kod muzeja. Kacamak i sir sa rostilja. Za male pare mlogo lepa klopa.  :)

E da, pazite se tunela, nijedan nije osvetljen. Juna ove godine sam imao pad u T-14 iako put znam i prosao 10 puta tim istim.

Srecno!

Izgleda ce nas dosta biti... Nice!!!

Odoh ja da budzim kameru sa hornetom, da pokusamo da sve to snimimo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja