Marko05 5531 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ми у петак ујутру идемо за Сарајево, преспавамо тамо па у суботу ујутру крећемо за БЛ. Таман стижемо на ту јагњетину, само јавнеш координате. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Maj 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza je očajna, pogotovo za subotu. Jagnjetina je u Orhideji u subotu popodne, Mare imaš moj br pa se čujemoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nole Bg je napisao: Prognoza je očajna, pogotovo za subotu. Jagnjetina je u Orhideji u subotu popodne, Mare imaš moj br pa se čujemo Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ма је*еш кишу, кад је добра екипа за вожњу може и камење да пада, мени лепо. А и колико су прогнозе поуздане у задња 2-3 месеца не би ме чудило да буде 50 степени или да падне снег. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Maj 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma brale nije mi to to, kad je po mokrom vozim samo da se prevezem, nema uzivanja u voznji, a steta je takve predele ne odvozati i ne videti sve kako treba. Nzm nisam pametan, pratim iz sata u satPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Nole Bg je napisao: Ma brale nije mi to to, kad je po mokrom vozim samo da se prevezem, nema uzivanja u voznji, a steta je takve predele ne odvozati i ne videti sve kako treba. Nzm nisam pametan, pratim iz sata u sat Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Саааамо позитивно. И мислити о јагњетини. Мени моментално буде боље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za prognozu... Više im ništa ne verujem ! Tako su nas zeznuli za moto skup u Užicu, nemam reči koliko sam besan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za prognozu... Više im ništa ne verujem ! Tako su nas zeznuli za moto skup u Užicu, nemam reči koliko sam besan...Sreća nije padala kiša, ali bilo je hladnjikavo na Belim zemljamaNe očajavaj, uvek ima vremena za druženje Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14014 Napisano Maj 24, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy i @Nole Bg, prosledio sam drugaru vase predloge za klopu, evo njegove reakcije 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 24, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan On 23.5.2022. at 10:55, DarkoČa je napisao: PozzZ, Ima li neko kontakt za smeštaj, potrebno za nas 7 - oro. Malo smo kasno se setili da rezervišemo na vreme Danas mi ovo iskočilo na instagramu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi ovo iskočilo na instagramuHvala bajkara,Snašli smo se Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 485 Napisano Maj 24, 2022 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima krevet viška i želeo bi da podeli troškove, zainteresovan sam. Opasno me puca da krenem na mom sokoćalu u laganu vožnjicu do B.L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo otkazao boravak u objektu "RELAX MM" . Pogledaj da li je dostupan trenutno na Booking-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, VelikaBeba je napisao: Opasno me puca da krenem na mom sokoćalu u laganu vožnjicu do B.L. Na dedamrazijadi sam upoznao kolegu koji je iz Zemuna išao u Sen Trope na skup vespi, sa njegovom 125-icom, tako da, opušteno. Stižeš, ne ideš na trke... @Prgi18je sa 50 cm3 išao bez problema i dalje od Banja Luke, do mora, i nazad... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4811 Napisano Maj 25, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oruzje, već boj bije srce u junaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja ni srce, ni muda, ni stomak da vozim motor po kiši i kad je hladno... Davno prošlo vreme kad sam se sa uživanjem mokar od noćnog kupanja sušio na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 485 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mi bio problem da vozim... Problem je bio smestaj. Juce najjeftinije sto mi se nudilo je bilo oko 9000. Danas mi iskocilo nesto u okolini za 40e, pa sam to i zakazao. p.s. Ako neko zeli drustvo za laganu voznju, krecem oko 10-12 iz NS koridorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1140 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktivno u Banjaluci za vikend: - rafting world cup - moto skup - world cube association (Rubikova kocka i slične mozgalice) - seminar doktora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije našao smeštaj (a ide mu se), nek ponese šator, bar za prvu noć. A posle jurite snajke koje su se snašle, pa kod njih na tuširanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Ko nije našao smeštaj (a ide mu se), nek ponese šator, bar za prvu noć. A posle jurite snajke koje su se snašle, pa kod njih na tuširanje... Ајде Блажо, неће бити кише. Срећа прати храбре. Promenio Maj 25, 2022 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Ајде Блажо, неће бити кише. Срећа прати храбре. Ove godine ne idem ni u Banja Luku, ni u Trebinje. Obaveze... A da idem, kiša na bar 20 °C neće sigurno da smeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja cu danas do podne odluciti, idem ili otkazujem smještaj za dvoje ( +1 ) i ako otkažem staviti cu kontakt smještaja ako se netko još nije snašao. prognoza je na svim meteo site.ovima loša i lošija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14014 Napisano Maj 26, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Subota laka kisa, nedelja povremeni pljuskovi, oko 18⁰C. Verovatnica padavina 75%. Sta znam nije tako lose. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 26, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine, do Trebinja, 3 puta smo oblačili kišna odela. Dva dana kasnije povratak, od Bileće do Višegrada, 100 km kiše... Jeste bilo zajeb@no, ali i veliko pozitivno iskustvo, bar za mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ма не могу ови ништа да убоду, мења се из сата у сата. Кише ће дефинитивно бити, ал' неких дужих пљускова тешко. Хвала Богу, кафана успут у повратку има, лако ће се време док пада искористити. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 26, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Хвала Богу, кафана успут у повратку има, Za ta česta svraćanja po usputnim kafanama baš mi i ne odgovara, osim ako drugi vozi. Ne mogu više od jedne koka kole, mnogo slatko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...