goran glumac 171 Napisano Maj 26, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 10 godina Cruisersa koje želimo da proslavimo sa vama na pravi način, održavanjem našeg prvog moto skupa(naravno ako dopuste epidemiološke mere).U narednom periodu ćemo iznositi sve detalje vezane za skup 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad znamo da ce ulaz naravno biti besplatan. Odlicni bendovi, dobra klopa. Lokacija bi trebalo da bude na košutnjaku (čekaju se još neke dozvole) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će biti za vikend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 28, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kruzeri super ekipa. Pozdrav sa Novog Beograda za momke. Nadam se da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2,3,4 jul 2021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam baksuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ово се не пропушта 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna gde će biti tačna lokacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Maj 30, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stryker_026 je napisao: Jel se zna gde će biti tačna lokacija Ja sam u Košutnjaku, ti svratiš, pa gde čujemo buku, idemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 31, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, stryker_026 je napisao: Jel se zna gde će biti tačna lokacija Pored restorana golf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 31, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, mrle said: Ja sam u Košutnjaku, ti svratiš, pa gde čujemo buku, idemo. Može i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 3, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kuća na 500m od mesta dešavanja. Ako je neko dolazi iz daleka ( a može i izbliza) , može da računa na to da ostavi nepotrebne stvari, da se okrepi, odmori... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Jun 7, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 12, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 13, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo obilazno, ali jednostavno. Ako neko hoće da svrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 13, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja 90% dolazim drugog dana ne mogu ranije jer radm svaku subotu privatnici nemaju razumevanja nego imam pitanje da li možda na skupu bude nekih štandova sa moto opremom Promenio Jun 13, 2021 član stryker_026 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 14, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10.rođendan moto kluba Cruisers Beograd će se održati u Košutnjaku na izletištu iza restorana Golf.Pozivamo sve bajkere da sa nama proslave ovaj mali jubilej.Otvaranje kampa u petak 2.7.2021.U popodnevnim časovima vas očekuje gulaš da se malo podmažemo za svirku koja počinje u 19h sa bendovima Mamurni ljudi iz Kg i Best before iz Bg.U subotu 3.7.2021. za sve koji će da prenoće u kampu naravno spremamo doručak i ostatak dana ćemo provesti u druženju,bajkerskim igricama,ponovo gulašu,defileu i da se opet spremimo za odličnu svirku Noćnih putnika i benda Prorock.Nedelja 4.7.2021. ustajanje, doručak,kafa i da svedemo utiskeKao i sva bajkerska okupljanja koja smo organizovali ranijih godina i ovo će imati humanitarni karakter,skupljaćemo garderobu,slatkiše,igračke i razne sitnice za BEOGRADSKA SVRATIŠTA za decu.Uz svratišta ovaj put ćemo skupljati priloge u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srpska solidarnost za decu iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji pod sloganom,NAŠE MALO ZA NJIHOVE OSMEHE,DA I DECA IZ SRPSKIH ENKLAVA VIDE MORE.Ulaz na skup će naravno biti besplatan.Dragi prijatelji,vidimo se ubrzo,vozite sigurno,polako i pun gas.Vole vas Cruisersi. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da dopunimo malo muzicki program Dečiji hor i orkestar "Rok Cirkus" u subotu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim pravo sa posla, oba dana radim do18h tako da sam tamo u 18i15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da krenem drugi dan posle 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 28, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Putanju i poziv sam već postovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2021 at 6:43 PM, stryker_026 said: Ja 90% dolazim drugog dana ne mogu ranije jer radm svaku subotu privatnici nemaju razumevanja nego imam pitanje da li možda na skupu bude nekih štandova sa moto opremom Bice standova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Edit, doslo je do male izmene. Umesto Mamurnih ljudi, nastupace bend Rajko i zivi zid! Vidimo se... Jos 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 29, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, onyxia said: Bice standova. Jurim neke nalepnice i tank torbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...