The-Dog 109 Napisano Maj 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠAPCA: Motociklista udario u mašinu i poginuo na licu mesta WWW.KURIR.RS Večeras oko 21 sat dogodila se saobraćajna nesreća u Cerovcu.Na putu Šabac - Valjevo život je izgubio... Zna li neko nesto o ovome Promenio Maj 25, 2021 član The-Dog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sapcani rekose da u pitanju coper VA table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Maj 26, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Aca Smiljanic iz Valjeva,udario u neosvetljen traktor. Promenio Maj 26, 2021 član ivica744 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam kucu na 10km odatle, na tom putu. Retko prodje godina bez ovakvih desavanja. Auti i motori voze kao na trkama , a traktora i radnih masina koliko hoces jer su sela na tom putu. Cesto i ovako neosvetljenih. Ne kazem da je kolega jurio, tesko da jeste sa coperom, ali ovaj put je jako opasan, posebno noću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7156 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam napisano pljuvačinu sa enormnom količinom psovki pa da me ne bi banovali sam obrisao. Važno je da nama na registracijama traže usrane katadioptere iznad tablica (propisi su propisi!!!) sve mora da bude kao da su juče izašli iz fabrike a zemljoradnici koji su dužni po zakonu da imaju rotaciju ne da nemaju rotaciju nego ni svetla! Ovo je drugi život izgubljen zbog iste stvari! Iste!! Bitno da mi "jurcamo", a o bahatosti i nemaru drugih niko ne postavlja pitanje u medijima, pre svega mislim na policiju i kontrolu saobraćaja. Bolje da ćutim... Popiću bananu. Saučešće porodici i prijateljima... Kolegi nek su krivudavi putevi nebeski. 2 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1152 Napisano Maj 26, 2021 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se plašim da vozim noću. Pogledam dokle mi osvetljava far i prema tome odredim brzinu. Ako ne mogu da stanem čim ugledam prepreku, plaši me. Auto ili nešto reflektujuće se vidi i sa veće daljine ali jednom sam naleteo na krave koje naravno nisu imale ni katadioptere nit žutu rotaciju. Saučešće porodici 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...