Dysfunctional 0 Napisano Maj 23, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam u svetu motora, pa tako i na ovom forumu. Kupio sam motor naveden u naslovu. Zanima me vase misljenje, ima li neko iskustva sa pomenutim modelom? Ne zanimaju me drugi modeli, koji je bolji i slicno, nego bas ovaj koji imam. Ako je neko vozio Aprilia Pegaso 650ie, voleo bih da cujem njegovo iskustvo, koje su mu najvece mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave Frajlauf Zubčanici uljnih pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 29, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mora uvek dobar akumulator. Regler cesto crkava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Meni je crko i zadnji amortizer, pored ovih vec pobrojanih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moje mišljenje je...da je ovaj model užasan. Interesantno da BMW, sa istim agregatom (dobro nije baš isti), pravi manje problema. Pošto su uvideli da su napravili njesra, prešli su na Minarelli 660. Skroz druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poslednjih mesec dana tragao za jednim. Super se vozi, dobro sediste, nisu ni vibracije nesto velike za 1 cilindar. Ali avaj... svakom je nešto falilo sa spiskova gore a i šire. Na kraju u konsultaciji sa ozbiljnim majstorima dobijem jedinstveni stav da mi to ne treba u zivotu. Steta, relativno dobar ram, oslanjanje pa i agregat, ali sitni problemi kvare pricu... Nadam se da ćeš ti biti drugačije sreće sa tvojim primerkom, jer bilo je i takvih izuzetaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, pronto said: Interesantno da BMW, sa istim agregatom (dobro nije baš isti), pravi manje problema. A samo jedan sraf manje u glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Jul 9, 2021 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mislio na ventil...a napisao šraf, onda da. Mislim da je mašina sa tim rešenjem išla do neke godine, pa je onda kratko prevljeno da bude kao i BMW...pa je posle zamenjen ceo motor, tačnije, ozbiljno je redizajniran ceo motocikl. Mislim, ljutili se ili ne, nije neki. Ja je lično nisam posedovao, ali jeste moj dobar prijatelj sa kojim sam se vozio. On je uzeo novu...i jedva čekao da je se otarasi. Kasnije seo na VStrom (još 2005) opet novog i ima ga i dan danas...mislim da je dobacio do 100K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...