Jump to content

Moto Zajednica

Dysfunctional

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dysfunctional's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Navika mi je da podignem copavu cim sednem na motor. Ako je kabl od nogare ili sajla kvacila u pitanju, podnosljivo, nadam se da nije samo neki krupniji kvar.
  2. E ovako, desilo mi se upravo danas, motor je bio u N, upalim ga, radi lepo, ali kada sam pokusao da prebacim u prvu brzinu motor je samo cimnuo i izgasio se. Sada ne mogu uopste da ga upalim, samo cimne i izgasi se,ne mogu da vratim na N dok je ugasen, tako da ne mogu da ga ugasenog pomerim, jer se ponasa kao da je ostao u brzini. Koji problem bi mogao biti u pitanju?
  3. Nedavno sam imao manju nezgodu sa pomenutim skuterom, pri cemu mi je pukao far. Nigdje ne mogu da nadjem originalni far za LX50 pa me zanima da li neko od vas zna odgovara li ovom mom modelu far od GT/GTS modela?
  4. Aprilia 650ie 2004 godiste, tek kupljen, ispao povoljno, nista ne znam o njemu
  5. Pozdrav, nov sam u svetu motora, pa tako i na ovom forumu. Kupio sam motor naveden u naslovu. Zanima me vase misljenje, ima li neko iskustva sa pomenutim modelom? Ne zanimaju me drugi modeli, koji je bolji i slicno, nego bas ovaj koji imam. Ako je neko vozio Aprilia Pegaso 650ie, voleo bih da cujem njegovo iskustvo, koje su mu najvece mane.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja