sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! da li neko ima iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre jastuka sedište na NC750X mi je bilo nepodnošljivo. Na kraju sam kupio Wild Ass (https://www.wild-ass.com/) jastuk koji je bio gel/vazduh i potpuno mi je preokrenuo percepciju udobnosti. Na njemu sam prevezao nekih 15000km, od čega otprilike pola u roku od tri nedelje i mogu reći da je predstavljao spas. Na kraju sam kupio još jedan i za suvozača. Kao koncept, mogu da tvrdim da je odličan ukoliko se pravilno koristi (zapravo treba da bude skoro pa potpuno izduvan), ali za taj konkretan model ne znam kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 23, 2021 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto ali sw motec. Može da se vozi ceo dan nc, koji ima baš tvrdo sedište. Potrebno je par dana navikavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Maj 23, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga.Možda nije loš za suvozača ako joj je dupe kao zrno kafe........inaće njesra. Hteo sam da prodjem jeftinije i posle sam uradio sedište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...