Jump to content

Moto Zajednica

Held Sakai pantalone - prodajem

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Juce su mi stigle iz Luisa za mene i devojcicu, na zalost, njoj su male da smo odlucili da ih prodamo.

Ovde imate tekst o pantalonama: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=300&Itemid=51

Velicina je S (devojcica mi je 173 visoka i njoj odgovara duzina, samo u struku je stezu mnogo)

Link iz Luisa: http://www.louis.de/_40c814d875460af2ccd0e710e0bbb07956/index.php?topic=search&searchterm=sakai&cmd.x=0&cmd.y=0

cena 50 evra, koliko sam ih i platio. Mislim da je fer.

062/467-993

post-3034-12879006518612_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Jako me interesuju pantalone a mislim i da mi veličina odgvara.Možeš li ti to da mi pošalješ preko kurirske službe pa da ti ja pouzećem platim,da ih probam i ako odgovaraju da platim?

Jako me interesuju pantalone a mislim i da mi veličina odgvara.Možeš li ti to da mi pošalješ preko kurirske službe pa da ti ja pouzećem platim,da ih probam i ako odgovaraju da platim?

U ponedeljak saljem pantalone, tako da ako ih koleginica yamahaha ne uzme, onda su opet na prodaju.

U ponedeljak saljem pantalone, tako da ako ih koleginica yamahaha ne uzme, onda su opet na prodaju.

PRODATO, moze lock!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja