gixxer 384 Napisano Maj 20, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Posto je fabricki mnogo mini,vise je ukras,kupio bih plexi pogodan za ugradnju na ovaj model,koji bi koliko-toliko pruzio makar malu zastitu od vetra.Ako neko zna neki polovan za razumnu cenu,ili nov za isto razumnu cenu,molim da mi javi,unapred hvala.tel. za kontakt : 063-177-05-08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 21, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Иван што прави визире? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nema opciju,nikad nije pravio za ovaj model,kaze : nije mi poznat ovaj model motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 21, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema opciju,nikad nije pravio za ovaj model,kaze : nije mi poznat ovaj model motoraЈбг... Теко то иде кад те неће... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Maj 25, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Niko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...