root012 191 Napisano Maj 20, 2021 (promenjeno) Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Evo poklanjam lezajeve kormana za hondu silwer wing 400. Potpuno novi. Mislim da odgovara za jos koji skuter imate na slici. Promenio Maj 20, 2021 član root012 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15995 Napisano Maj 20, 2021 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog sa SW kome sigurno trebaju a njega nema na forumu.... ako se niko od Silverasa (ili neko drugi kome treba) ne javi sa Foruma, kad si u prolazu dobaci pa cu mu proslediti jer nije daleko od mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Maj 20, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prodje prica, uzecu ih ja i ugraditi za DŽ kome treba, a vlasnik ima obavezu da uplati bar 1000 dinara u humanitarne svrhe. Moze? 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se niko od kolega nije javio odgovaraju meni za Xciting 250? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Maj 25, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2021. at 1:34, abarth_maniac je napisao: Ako ne prodje prica, uzecu ih ja i ugraditi za DŽ kome treba, a vlasnik ima obavezu da uplati bar 1000 dinara u humanitarne svrhe. Moze? Наравно, ово је најбоља опција хвала на предлогу. Пусти ми податке и шаљем сутра. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaticu ja to samo za ležajeve bez ugradnje jer u CG ih trenutno nigde nema,ako već nisu ugrađeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ugradjeni. S obzirom da ih je autor teme poklanjao, a ja sam dao predlog, neka autor odluci. U tom slucaju ja ne odlucujem, ali naravno, meni nije nikakav problem da ih prosledim dalje. Ideja je bila da budemo humani i pomognemo onima kojima je pomoc potrebna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam...javite samo u pp detalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...