Laki TC 14 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li kada prelaziš granicu proveravaju motor, i kako mogu da proverim da li mi je motor regularan, pitam da mi se ne bi desilo da doðem na granicu pa me vrate nazad bez motora i slièno...da li je to uopšte moguæe i kako stoje stvari po tom pitanju motor mi je uvežen iz italije i naravno registrovan ovde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilu mi nikada ne traze bilo kakav drugi dokument osim pasosa (a nekada ni to ).Nikakve vozacke dozvole, saobracajne, zelene kartone.... E kako svaki izuzetak ima pravilo, tako su mi na ulasku u CH trazili zeleni karton (ali samo zeleni karton, ne i saobracajnu). Svabi su na ulasku iz ITA u SLO trazili zeleni karton. Meni nisu. Znaci iz licnog iskustva - imaj sve spremno, ali se ne nadaj da ce to iko da ti trazi. Sto se tice provere motora, to mi se nije desilo nikada a nije se desilo ni nekom ko je bio sa mnom. Za tako nesto bi trebalo da budes rodjeni baksuz (naravno, ako ti je motor na bilo koji nacin neregularan, a ako je sve OK, onda je jedina steta sto ces izgubiti malo vremena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 14, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li kada prelaziš granicu proveravaju motor, i kako mogu da proverim da li mi je motor regularan Proveravaju. Na turi u Rumuniju svima su nam trazili zelene kartone i nase (srpske) saobracajne, i to i nasi i njihovi na granici. Ako te puste i ne oduzmu ti motor - regularan je :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proveravaju. Na turi u Rumuniju s Naravoucenije, ako imas divljaka, iz Beograda cepaj samo na zapad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...