Jump to content

Moto Zajednica

prelazak preko granice

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

zanima me da li kada prelaziš granicu proveravaju motor, i kako mogu da proverim da li mi je motor regularan, pitam da mi se ne bi desilo da doðem na granicu pa me vrate nazad bez motora i slièno...da li je to uopšte moguæe i kako stoje stvari po tom pitanju motor mi je uvežen iz italije i naravno registrovan ovde....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Po pravilu mi nikada ne traze bilo kakav drugi dokument osim pasosa (a nekada ni to :) ).Nikakve vozacke dozvole, saobracajne, zelene kartone....

E kako svaki izuzetak ima pravilo, tako su mi na ulasku u CH trazili zeleni karton (ali samo zeleni karton, ne i saobracajnu).

Svabi su na ulasku iz ITA u SLO trazili zeleni karton. Meni nisu.

Znaci iz licnog iskustva - imaj sve spremno, ali se ne nadaj da ce to iko da ti trazi.

Sto se tice provere motora, to mi se nije desilo nikada a nije se desilo ni nekom ko je bio sa mnom. Za tako nesto bi trebalo da budes rodjeni baksuz (naravno, ako ti je motor na bilo koji nacin neregularan, a ako je sve OK, onda je jedina steta sto ces izgubiti malo vremena)

• In memoriam, 884 postova
zanima me da li kada prelaziš granicu proveravaju motor, i kako mogu da proverim da li mi je motor regularan

Proveravaju.

Na turi u Rumuniju svima su nam trazili zelene kartone i nase (srpske) saobracajne, i to i nasi i njihovi na granici.

Ako te puste i ne oduzmu ti motor - regularan je :mrgreen:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja