deki59 141 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, mogu da zamislim kako si se osecao kada ti se ovo dogodilo,ali glavno da si ti dobro prosao, jer dokle si ti dobro kupices i drugi motor, ako treba. A motor nikada nece moci da kupi tebe. Od Raje-gest za 5+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marty 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan E sa sam se ja zabrinuo :(Motor sam pazario pre mesec dana i još mi nije pao,mada sam se ja danas umalo zakucao svojom krivicom...Častio sam za motor,on je izgreban jer je padao pre mene...Hteo sam da ga farbam ali posle ovog čitanja nema šanse Svaka čast za gest,takvih ljudi je malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tini jel te sad cekaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno samo, zamisli sta se dogodilo mom drugu. Jos letos je kupio Hondu NSR 125 stariju verziju od moje, i cekao je da mu stignu papiri jedno mesec dana, kad su mu stigli papiri,nije mogao jedno dve nedelje da dobije tablice jer je nestalo, vozio je motor nekih mesec dana, i otisli su mu namotaji, oko ponedeljka je namestio motor, sinoc smo se vozali, i njemu izleti taksista iz sporedne ulice, on malo jace zakoci prednjom i padne, a motor udari u felnu od auta, cela felna na motoru se smrskala, a vile se iskirvile, plastike na sve strane, isli smo 50km/h, srecom njemu nista nije bilo.Sad je njemu i meni krivo zbog toga , jer je taman namestio motor, i radovao se sto ce moci jos malo da ga vozi, ali nazalost ovako je zavrsio ovi sezonu... Taxista je naravno rekao da ga nije video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan au, dobro ti je prosao drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Deki , brato, nas narod lijepo kaže dok je glave bit će kapa. Ne sekiraj se , ko zna zašto je to i dobro što se desilo , a moglo je i gore. Prije jedno 7,8 godina imao sam krasno ljeto .Na početku sezone padnem sa bratovljevog skutera. Isiječe me čovijek prođe kroz crveno ja direkt u njegova vrata. Izađe ,viđe da mi nije ništa, promrmlja svako svuju štetu i zapali. Ostah u nevjerici na sred raskrsnice. Ništa strašno ,ogrebao se ja ogrbao se skuter + slomljen far,pukle plastike ,kriva viljuška. Ja u zavojima 15. dana a skuter na popravci i lakiranju. U medjuvremenu dok se ne ofarba skuter ja pozajmih od moga šefa njegov motor .Ma nije prošlo 5 dana budim se jednog jutra,polazak na posao kad nema motora u dvorištu. Krećem pušaka pud rabote i smijem se drugu koji mi vraća istom forom jer sam i ja njemu prije par večeri sakrio motor u gradu. Posle dva sata provedenih na mobilnom mene drugar ipak ubjeđuje da on nema ništa sa nestankom motora ali da će mi šalu vratiti kad tad. Alo manijače ako ga ti nisi sakrio to znači da mi ga je neko ukrao iz dvorištaaaaaaa. Pizd do neba,da li je ovo moguće.AAAA, ma da smo zravo, Podgoričani kažu teke neka smo zdravo.Čiko policajci su mi fino objasnili da ne prestajem da se nadam ali da motor vjerovatno vozi neki albanac po skadru jer tamo završavaju kradene stvari. Ljepota neki albanac vozi motor mog šefa koji sam ja pozajmio i kojim sam trebao sjutra da ide na Biogradsko jezero sa đevojkom.Ma idem na Biogradsko, pa sve izgorelo, da iskuliram sa đevojkom. Ali čime, naravno pozajmljujem zastavu od druga kojoj se na putu do jezera pali lampica od ulja.Ajde rekoh blizu sam Kolašina dosut ću ulje na benzinskoj,ali čim je nešto zaškripalo znao sam da su ležajevi na radilici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Baš odužih, do kraja ljeta sam dobro rintao da sve poplaćam- opravku bratovog skutera, šefu motor i drugu radilicu. Da naravno i đjevojka me ostavila. Ali da smo zdravo, 1. oktobra primih platu i sav srećan odoh kod majstora da se razdužim.Vozim magistralom lagano lijevom stranom svoje trake,ispred mene auto. Nailazimo na raskrnicu, magistralu siječe jednosmjerna ulica.Čovijek ispred mene koči, ja malo lijevo da ne usporavam ,jer on može samo desno jer mu je lijevo jednosmjerna. Da li sam mogao da znam da će lik desno u jednosmjernu jer mu je zgrada odma tu pa da ne kruži oko čitavog bloka . naravno da nisam,sudar pad,vika,dreka,policija uviđaj,hitna.meni ništa ni ogrebotina ali kaciga dobro ogrebana,motor sjeban.svi su mislili da sam lud,jer sam samo sjedao na ivičnjku jedno pola sata i blago se smješio. Brato da smo samo zdravo i da nas sve zaobiđu crne hronike a za motore će mo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...