dragan5557 0 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Custom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav clanovima grupe, posedujem hondu custom 125. Prestala su da mi rade svetla prednja i zadnja na motoru, takodje i svetlo za km/h sve od jednom je stalo. Samo sirena radi i dugme za start. Ako neko zna resenje bio bi mu zahvalan. Ugodna Voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 16, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan proveri osigurače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan5557 0 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Custom Prijavi odgovor kao problematičan To sam mislio, ali ne znam gde se nalaze sve sam proverio nisam mogao da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Maj 16, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su ispod sedišta, ili ispod onih poklopaca sa strane ispod sedišta Promenio Maj 16, 2021 član Biker-Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan5557 0 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Custom Prijavi odgovor kao problematičan Idalje nisam uspeo da ih nadjem, bukvalno ih nema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi bolje, googlaj na netu gde su, mora da postoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...