ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kod "POLITIKE" video iz 65-ice neki trkacki motor.Nisam uspeo da provalim koji je..Suvozac je imao neku crnu kacigu sa nalepnicom BJB .Ko je to ?(hocu i ja da zalepim BJB nalepnicu, ionako mi je prazna kaciga).....I blentacim onako u motor i rek'o sad' kad ga nagari misko, al eto cuda..Iako je ulica bila prazna, vozac je lagano prosao, bez ikakvog cimanja..Nisam mogao da verujem da je tako ladno prosao bez ikakvog gasa i ludila...Bas mi je drago da sam tako nesto video...Ulepsalo mi je dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Je; se secas koji je motor bio u pitanju? Ili koju je kacigu imao vozac? Ili bar da li je suvozac bio u kratkim rukavima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pa sad...hehe mislim da je suvozac imao kratke rukave i neki sorc ja mislim, a imao je sivu bjb nalepnicu preko celog zadnjeg dela kacige ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan pa sad...hehe mislim da je suvozac imao kratke rukave i neki sorc ja mislim, a imao je sivu bjb nalepnicu preko celog zadnjeg dela kacige ... Taj vozac sam verovatno bio ja, a suvozac je bio Endurac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan lol, a eto, Hehehe... Ocekivao sam da ces sada da ga nagaris, ali lepo si postupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan lol, a eto, Hehehe... Ocekivao sam da ces sada da ga nagaris, ali lepo si postupio Ma gde da nagarim kada vozim onog pozera na zadnjem sedistu!!! A i glupo je voziti brzo po gradu, promicu ti ribe - a i ti njima... zato samo "svaler gas" i laganeze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 3, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E ovo da se ubaci u temu o "divljacima" na R-u! BJB rulezz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 'hocu i ja da zalepim BJB nalepnicu, ionako mi je prazna kaciga' hhahahah ovome sam umro od smijeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan buahahahaaaa ma ne ozbiljno, hahahaa :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan (hocu i ja da zalepim BJB nalepnicu, ionako mi je prazna kaciga)..... Stavi kacigu na glavu pa nece biti prazna ( nadam se ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam procitao ime ove teme, misllio sam da neko prodaje kacigu sa bjb nalepinicom. ;D I ja mislim da je ovo tema za off topic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ja ne mislim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam procitao ime ove teme, misllio sam da neko prodaje kacigu sa bjb nalepinicom. ;D Eh, da prodaje... time bi kaciga znatno dobila na ceni ;D E ja ne mislim ;D I zato ces da je zatrpas postovima i da time nateras urednika da temu premesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...