BobanS 17 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, TDM 850 `98 god u super stanju, crash bar, nosac i zadnj kofer Givi Maxia 52 l, nosaci i bocni koferi, registrovan u federalnom Sarajevu do pocetka aprila,lanac i lancanici odlicni.Presao 46 000 km. Kvalitetnije fotografije slijede. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan a gde su bocni nosaci kofera? cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Motor je taj dan svjeze ofarban, pa sam tako jedva odlucio i zadnj nosac da postavim, jer uvijek se to negdje zagrebe i sl.Farbanje je palo cisto radi uredjivanja, sto znaci da sa motora nije padano, nego sezona nije dozvolila da to ranije, tj. na pocetku sezone uradim. Ja sam presao oko 9 000 ove sezone i nije se ni zakasljao, a na 36 000 uradjen je servis kod Yamahinog servisera u Sarajevu. Zamjenjen fazni lanac i izvrsena sva potrebna stelovanja. Cijena 3 300 eur. mislim da je prilagodjena modelu, godistu, stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan cena ti je i vise nego korektna! jedno pitanje! gde si kupio crash bar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan cena ti je i vise nego korektna! jedno pitanje! gde si kupio crash bar? Pzdrav ti prije svega. To je pitanje koje su mi mnogi TDM-asi postavili, aodgovor je da je crash bar bio na njemu kad sam ga kupio, tako da tine mogu reci gdje se najlakse moze nabaviti, a to te vjerovatno interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Foto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 4, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Tabla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Jos je aktuelna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A kako sad ide ono ovo oko carine porezi i to sa Srbijom kako oko prevoza , jel ima sve papire, kakve su gume... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 2 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako sad ide ono ovo oko carine porezi i to sa Srbijom kako oko prevoza , jel ima sve papire, kakve su gume... Plaćaju se dažbine kao da motocikl uvoziš iz bilo koje države. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Octobar 19, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan A kako sad ide ono ovo oko carine porezi i to sa Srbijom kako oko prevoza , jel ima sve papire, kakve su gume... Znaci nesone ti je parakticno sve rekao, s tim da gume nisu "zlatne" a ja imam novu Danlop prednju, sto je pravi plus jer je 18-ka, a njih je teze naci, dok je zadnja 17 i za nju nije problem. Moram ti reci i da je promjena ulja potrebna-vrijeme je- i da imam tehnicku knjigu za motor. Za ljude u BiH je vrlo bitno i to da je registrovan u Federaciji BiH a ne u RS jer je ovde registracija znatno skuplja, a sto se tebe tice "ne pije ti vode" sto bi rekli nasi ljudi, svakako imas komplrtnu tu proceduru oko carine itd. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo o zimskoj cijeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan :-\????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zamjena za winda komsija i pride malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan @stevo Mislim da mi je poznat tvoj motor, dobar je, a to znaci da doplata ne bi bila veci dio, a meni treba vise kesa. Jbg takva mi je sad pozicija - da se razumjeti u ova vremena, zar ne. Ipak, hvala i pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan TDM ceka novog sretnika :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja se vozam jos uvijek, a zima je. Zimska cijena. Pricamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan hoze, pgledaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Givi maxia prodat, ostalo jos aktuelno. Povoljno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...