prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Potrebna mi je vasa pomoc. Zamolio bih one koji su B+ krvna grupa, a u mogucnosti su i voljni su da daju krv danas ili sutra, na Vracaru, u Zavodu za transfuziju krvi, da mi se jave ili porukom ovde ili na telefon. Krv je potrebna za kumu, koja ima zakazanu ginekolosku intervenciju i potrebne su joj dve jedinice krvi. Ona je u svom gradu obezbedila davaoce i ljudi su dali krv, medjutim zdravstvena ustanova zahteva da krv bude data u Beogradu i ne priznaje vec date dve jedinice u mestu boravka. Takodje insistiraju na tome da davalac ne moze biti 0 krvne grupe, koja se smatra za univerzalnu, vec samo B+. Moj broj telefona je 060/ 0 354 334 Hvala unapred, Vlada Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak kasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta isao vikendom i uvjek su me vratili jer kao nerade.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 17, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drage kolege na interesovanju. Uspesno je zavrsena potraga, u subotu su date dve jedinice bez problema. Pozdrav, V.Sent from my SM-G985F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...