blackmore 1443 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ko me je*e kad sam majmun i nisam se snašao za EU pasoš do sada pre 2 minuta, Mile123 je napisao: Uh, svadjao sam se sa dhl-om cca mesec dana, sve FT1P... na kraju sam angazovao drugog uvoznika koji je sve zavrsio za 5 min i 30e... Dugu starost tesku bolest dhl-u! +1, samo što se ja nisam cimao sa drugim uvoznikom, ali isto 30€ i kamara živaca manje... Promenio Maj 19, 2021 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, blackmore je napisao: Ko me je*e kad sam majmun i nisam se snašao za EU pasoš do sada +1, samo što se ja nisam cimao sa drugim uvoznikom, ali isto 30€ i kamara živaca manje... I dalje imam mailove, malo pre sam se ponovo iznervirao dok sam ih citao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Mile123 je napisao: I dalje imam mailove, malo pre sam se ponovo iznervirao dok sam ih citao Čitaš mi misli, naleteh na mejl koji sam im slao u afektu... nije me sramota ali mislim da bi me banovali sa foruma kad bih to postavio ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...