ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze na JEDNOCILINDRICNI motor da se stave 2 AUSPUHA ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Octobar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, opet ti sa bacanjem para ;D Motor ti je kao lutka, ništa ne diraj, skupljaj pare za novi, veći, kad napuniš 18 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i tri da staviš ako hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A jer mogu 4 da se stave... kao MV AGUSTA XT125 "X' Xe xe, pa ne znam , videcu... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Sta tebi covece nece pasti na pamet sa tim motorom da pokusas da uradis?? Najbolje da mu stavis 6 auspuha i promenis agregat, mada sumnjam da bi i tad bio zadovoljan. Da sam ja na tvom mestu samo bih namestio da taj motor ide malo brze i dok radi sve ne bih ga dirao, kao sto necu ni ja svoj, dok kotrlja, dobar je! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jel si proverio da li slucajno ne pasuje masina iz rs 250?Tako mozes da dobijes dva auspuha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Jel si proverio da li slucajno ne pasuje masina iz rs 250?Tako mozes da dobijes dva auspuha... O tome ja govorim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a slaba je ta od rs250, razmisljam da stavim turbinu od Rols Rojsovog Y2K,, ali slabo je to ipak :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi se arrow za Y2K... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Heh pa znam..Ne pravi se nista za to. sta ce ti ?ehheh ;D To kad ides ulicom k'o da se avion obrusava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolje masina iz rs250 sa dva arrow-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo Zeljku Srb direktne konkurencije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan he , da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...