Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih pre neki dan ovo motorce , pa da mu dam malo vremena da vidim ocemo li da legnemo jedno drugom i tako... Posle prvih 50-ak kilometara samo mogu da kazem - BOLES' 173 hp , obrtni moment od 130 nm - raketa... Evo malo slicica , pa ce biti update od radova sta i kako smo se druzili.. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da...ako se pitate sta traze ove gedore pored motora... A sta moze R-as da uradi prvo ? Skinuti sve kofere , nosace kofera i svega sto smeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Maj 12, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tako sa FJR-om......sve poskidao i.................................posle sve vratio nazad. Stvar ukusa ali bez kofera je kao žena bez sisa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jok ..kad mi treba gepek - idem kolima .. motor je motor... ranac mi ne smeta .. mozdaaaaa, kad budem doosta stariji metnem neki kofer ... ( ne pricam o putovanjima , pricam o svakodnevnoj gradskoj voznji ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda. Baš sam gledao VFR temu i rekao bih jako redak motor kod nas. Jel iz uvoza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Maj 12, 2021 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan mozdaaaaa, kad budem doosta stariji metnem neki kofer ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5738 Napisano Maj 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Лутка. Мотор који, по мени, никад неће бити демоде. Ко би рекао да је прављен пре 10 и кусур година, а да има тако модерну и прелепу линију. Поготово у овој колор шеми. Срећна куповина, да се уздравље навозаш. Promenio Maj 12, 2021 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, X8 Vračar je napisao: Odlično izgleda. Baš sam gledao VFR temu i rekao bih jako redak motor kod nas. Jel iz uvoza? Hvala , treba mu malo ljubavi , imao je neke bas sitnice da se srede ... Ja moje motore prepustam samo najboljima , Pro master timu , tako da mi je motor sad tamo na sredjivanju , dok cekam papire i bice to top .. uskoro ce i slicice sta smo sve uradili ... Promenio Maj 12, 2021 član Darko Mihajlovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Maj 12, 2021 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super mašinerija, nek je sa srećom Ostavi bar centralni kofer, one sa strane bi i ja poskidao, em gadno em širi gabarite nemožeš se efikasno provlačiti s njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan zapravo i nije tako... gde si prosao sa retrovizorima - prosao si i sa koferima ... ali fuck the kofers :).. tu su , u garazi kad se zaputim sa zencetom negde na 5+ dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čak možda ne bi trebali ni širinu upravljača da prelaze. 80cm i nešto... mislim... Mada, sa ovim napred sr lakše manevriše, a kofer ako ne može ceo da prođe bez kontakta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Maj 12, 2021 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo,kako je dobar,lijep,ma sve je!!! Da ga se sit navozaš!!! Sa srećom..,i puno sigurnih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan zapravo i nije tako... gde si prosao sa retrovizorima - prosao si i sa koferima ... ali fuck the kofers .. tu su , u garazi kad se zaputim sa zencetom negde na 5+ danaKao i GS :-PSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da probamSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan samo da stigne tablica , sve cemo lakooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da da...Samo da grane sunceSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Опростићу ти Даре овај пут јер..... има кардан! Нек је са срећом брате! Кад стигне таблица долазимо Мики и ја на пиво! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А што, не смете да пијете без таблице? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9653 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan А што, не смете да пијете без таблице? Ne, zato što onda znaju da ne mogu da voze, pa će početi da se tuku kardanima.. Zajebano je kad te ogrebe rdjavi BMW Kardan.. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 12, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ко је луд да замахује нечим тако ломљивим? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16389 Napisano Maj 12, 2021 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I skupim! Darko, čestitam! Ja ću doći samo da pijem, a oni neka se voze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci samo da te ugostim sa tim pivom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze .. u sredu tablica , pa mozemo i da pijete i da vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 1, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoj na PA? Promenio Jun 1, 2021 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jes" ta Honda... Nesto mu nije "leglo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...