Darko 012 1024 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neke vesti da li ce skup da se odrzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi ulepša ovako tmuran i kišovit dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I mene obradova poprilicno, sobzirom da sam ispomerao sve zbog tog skupa. I da se nije odrzavao mozda bi cak otisao Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 31, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slicajno nabasah na ovo, koliko vidim za vikend ce se odrzavati u Sapcu. Zna li se bilo sta oko organizacije? Ima li kakav raspored za ova 3 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Jun 6, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2021. at 12:29, Švaba'86 je napisao: 04.06.2021 sinovi juga organizuju moto skup u Nišu na Vrežinskom bazenu Juče održan ovaj skup i prevazišao sva očekivanja i po po pitanju organizacije i po broju motora koji su došli. Stiglo par stotina motora iz Srbije, Makedonije, Bugarske, BiH, Švajcarske, Velike Britanije, .... Lepo druženje, vesela atmosfera, susreti sa prijateljima. Jednom rečju, da je bilo bolje ne bi valjalo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...